MVO-certificatie nu ook mogelijk bij Keurmerkinstituut

Steeds meer organisaties nemen de beginselen van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) op in hun bedrijfsvoering. Als partner van de Stichting MVO-wijzer kan het Keurmerkinstituut deze organisaties nu een gezaghebbend MVO-certificaat verstrekken.

Het certificaat MVO-wijzer is geschikt voor alle organisaties, van zorgaanbieders tot speeltoestelfabrikanten, en van incassobureaus tot importeurs van brandblussers. De criteria zijn gebaseerd op de internationale norm ISO 26000. Ze hebben onder andere betrekking op integriteit, transparantie, arbeidsomstandigheden, milieu, en betrokkenheid bij de maatschappelijke omgeving. Het eigen MVO-beleid van het Keurmerkinstituut is ook gebaseerd op ISO 26000. Klik hier om meer te lezen over het aanvragen van een offerte en de keuringsprocedure.Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.