Lowlandsgangers ontdekken bio-fruitsap Piña Turner

Tholen - Marilyn Mango, Limona Lisa, Strawberry Fields, Shakes-Peer, Clockwork Orange en Piña Turner. Dit zijn de aansprekende namen van de sappen die het afgelopen weekend op Lowlands in de kraam van Shakespeer verkrijgbaar waren. Veel festivalgangers in Biddinghuizen wisten de weg naar Shakespeer te vinden: "Het was een heel goed weekend. Het weer was niet fantastisch, maar de relaxte sfeer maakte alles goed. Zowel qua mensen als qua verkoop verliep het boven verwachting", reageert Rick Drieman.


De kraam van Shakespeer.

Shakespeer was rechts naast de hoofdingang te vinden. "Een zeer mooie locatie. Veel festivalgangers kwamen bijvoorbeeld al snel voor hun ontbijt bij ons terecht. De jus en fruitsalade was erg in trek. En wat te denken van de combi fruitsalade, yoghurt en verse granola? Tot mijn eigen verbazing stonden om 10:00 uur al rijen mensen voor de kraam. Ik had verwacht dat het pas later op de dag echt op gang zou komen."
 

Rechtsboven: ontbijten bij Shakespeer met fruitsalade en verse granola.

Rick was blij met de ruimte die hij kreeg om zijn producten uit te stallen. "We hadden een kraam van vijf bij tien meter, waardoor we onze producten mooi konden presenteren. De aankleding met schilderijen en oude lampen sprak ook veel mensen aan." Rick werkt voor levering van het biologische fruit nauw samen met Peter Abma van Fairtrasa. "Hij neemt ons enorm veel werk uit handen. Op zo'n festival zijn we zelf zo'n 20 uur per dag in touw en dan is het fijn dat Peter alles zo weet te regelen dat het goed is."


De namen van de zes sappen.

Shakespeer is het dochterbedrijf van Versman en is op allerlei festivals en evenementen van de partij, waaronder nu dus ook Lowlands.

Voor meer informatie: Rick@versman.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.