Je krijgt deze pop-up te zien omdat dit de eerste keer is dat je onze site bezoekt. Krijg je deze melding altijd te zien dan heb je je cookies uitstaan en zullen die blijven verschijnen.
Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!
Je ziet deze popup omdat dit de eerste keer is dat u de site betreed. Als u dit bericht blijft krijgen zet dan alstublieft uw cookies aan
Hans Kuipers over horeca op Lowlands:
"Bio-voedsel betekent hogere kosten en dus lagere afdracht"
De 55.000 bezoekers van Lowlands (15-17 augustus in Biddinghuizen) moeten uiteraard ook eten en drinken. Dit levert een enorme horeca-operatie op. Net als andere jaren zal er weer het nodige biologische voedsel verkrijgbaar zijn op het festivalterrein. Hans Kuipers, manager Food & Beverage van LOC7000 is verantwoordelijk voor de complete festivalcatering. Hij geeft tegenover NRCQ aan dat bezoekers steeds meer van het eten verwachten. "Vroeger was een hamburger en wat friet genoeg. Die tijd is voorbij." Niet voor niets dat er ruim 25 verschillende plekken op het terrein zijn waar van alles te krijgen is. Zelfs biologische, gluten- en lactosevrije maaltijden.
De kraam van Vrij Voedsel op Lowlands 2013.
De ongeveer 90 cateraars betalen een vast bedrag per vierkante meter verkoopruimte en voor eventuele stroom- en watervoorziening. Van hun omzet dragen ze tussen de 25 en 40 procent af aan de organisatie, afhankelijk van wat ze verkopen. "Biologische voedsel betekent bijvoorbeeld hogere kosten en dus een lagere afdracht." Klik hier voor het hele artikel.