Joricious Delicious organiseert op 27 juli een vegetarisch biologische sushiworkshop. "Mensen weer in contact brengen met de natuur, door voeding'. Dat is wat ons drijft bij onze kook en sushi workshops! Thuis hoorden we vaak bij het opscheppen 'Dit komt van het land' en zo kregen wij als kind al mee dat de groente van een paar meter verderop vers uit de tuin kwam", vertelt Joris Holtermans.
"Maar sushi is toch japans? Ja, daar komt het vandaan en toch kun je ook heerlijke sushi maken als lunch of partysnack, zonder tonijn en met van wat hier verbouwd wordt. Verras jezelf en laat je verrassen door Japanse smaken en Europese combinaties die je nog nooit geproefd hebt. Hier is alle ruimte om te proeven en uit te proberen. De workshop vind plaats in een gezellige open keuken met een tuin en er is mogelijkheid om buiten te zitten."
Deelnemers worden verwelkomd met Japanse thee en een snack, gaan twee rollen sushi maken en krijgen een handout mee waarmee ze thuis vrienden en familie kunnen verrassen. Er zijn ook startpakketten verkrijgbaar met de basistools en ingrediënten. "Als je weggaat heb je geleerd hoe het is om sushi te rollen en tegelijk veel opgestoken over gezonde, gebalanceerde voeding en levensstijl", aldus Joris.
Datum: 27 juli van 17:00 tot 20:00 uur
35 euro per persoon
Locatie:
Kookstudio 'Sterk in Eten'
Van Speijkstraat 161 hs
1057 GZ Amsterdam
Reserveren: info@joriciousdelicious.nl
Voor meer informatie: www.joriciousdelicious.nl
Abonneren
Vacatures
- (Jr.) Specialist Duurzaamheid
- Sales Manager / Trader
- In- Verkoper Tuinplanten
- Aardbei-veredelaar
- Inkoper / Verkoper BIO groente en fruit
- New business manager
- Internationale Senior Retail Account Manager
- Mango trader
- Commercieel medewerker binnendienst
- Vestigingsmanager / Arbeidsmanager
Veganistisch biologische sushiworkshop 27 juli
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-09-20 EKO-restaurants pakken prijzen bij Gaia Green Awards
- 2023-09-19 Nederlanders besteden recordbedrag aan consumptie buitenshuis
- 2023-08-31 Met de boer aan tafel bij The Harvest
- 2023-08-21 Werkspoorcafé De Leckere overgenomen door speciaalbiercafé De Proefzaak
- 2023-08-08 "Het maakt mij niet uit of ik voor 50 of 500 man kook"
- 2023-08-07 Raamsticker vertelt consument waar hij welkom is met eigen beker en bakje
- 2023-07-17 "Gemaakt van citroenen die een klein deukje hebben"
- 2023-07-10 Finalisten achtste editie Gaia Green Awards bekendgemaakt
- 2023-06-28 Cateraar start pilot met true pricing
- 2023-06-15 Horecazaak met mooiste terras van Schoten heeft nieuwe uitbater: bierarchitect Paul serveert alleen bio in Vordenstein
- 2023-06-06 Nu ook biologische fairtrade stroopwafeltjes voor bij de koffie of thee
- 2023-05-12 Ziekenhuis AZ Zeno geeft bio-voeding aan de patiënten
- 2023-05-11 Hotelketen Bilderberg: alle 125 ontbijtproducten gescreend en verduurzaamd
- 2023-05-05 Tweesterrenchef Bas van Kranen: "Biologische groenten zijn zoveel lekkerder, echt bizar"
- 2023-05-03 Nieuw Mos eetcafé wordt biologische saladebar SLA
- 2023-04-25 Eerste biologische en vega lunchroom van Dordrecht gaat sluiten
- 2023-04-24 Chef-kok Wander Alblas laat gasten zelf kip slachten
- 2023-04-20 Duitsland: nieuwe regels voor etikettering bio-producten in restaurants en kantines
- 2023-04-18 Nieuwe biologische koekjesmix voor naast de koffie of thee
- 2023-04-18 Smaakvolle start voor pilot 'Meer bio in de horeca'