Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Veganistisch biologische sushiworkshop 27 juli

Joricious Delicious organiseert op 27 juli een vegetarisch biologische sushiworkshop. "Mensen weer in contact brengen met de natuur, door voeding'. Dat is wat ons drijft bij onze kook en sushi workshops! Thuis hoorden we vaak bij het opscheppen 'Dit komt van het land' en zo kregen wij als kind al mee dat de groente van een paar meter verderop vers uit de tuin kwam", vertelt Joris Holtermans.



"Maar sushi is toch japans? Ja, daar komt het vandaan en toch kun je ook heerlijke sushi maken als lunch of partysnack, zonder tonijn en met van wat hier verbouwd wordt. Verras jezelf en laat je verrassen door Japanse smaken en Europese combinaties die je nog nooit geproefd hebt. Hier is alle ruimte om te proeven en uit te proberen. De workshop vind plaats in een gezellige open keuken met een tuin en er is mogelijkheid om buiten te zitten."

Deelnemers worden verwelkomd met Japanse thee en een snack, gaan twee rollen sushi maken en krijgen een handout mee waarmee ze thuis vrienden en familie kunnen verrassen. Er zijn ook startpakketten verkrijgbaar met de basistools en ingrediƫnten. "Als je weggaat heb je geleerd hoe het is om sushi te rollen en tegelijk veel opgestoken over gezonde, gebalanceerde voeding en levensstijl", aldus Joris.



Datum: 27 juli van 17:00 tot 20:00 uur
35 euro per persoon
Locatie:
Kookstudio 'Sterk in Eten'
Van Speijkstraat 161 hs
1057 GZ Amsterdam

Reserveren: info@joriciousdelicious.nl

Voor meer informatie: www.joriciousdelicious.nl
Publicatiedatum: