Joricious Delicious organiseert op 27 juli een vegetarisch biologische sushiworkshop. "Mensen weer in contact brengen met de natuur, door voeding'. Dat is wat ons drijft bij onze kook en sushi workshops! Thuis hoorden we vaak bij het opscheppen 'Dit komt van het land' en zo kregen wij als kind al mee dat de groente van een paar meter verderop vers uit de tuin kwam", vertelt Joris Holtermans.
"Maar sushi is toch japans? Ja, daar komt het vandaan en toch kun je ook heerlijke sushi maken als lunch of partysnack, zonder tonijn en met van wat hier verbouwd wordt. Verras jezelf en laat je verrassen door Japanse smaken en Europese combinaties die je nog nooit geproefd hebt. Hier is alle ruimte om te proeven en uit te proberen. De workshop vind plaats in een gezellige open keuken met een tuin en er is mogelijkheid om buiten te zitten."
Deelnemers worden verwelkomd met Japanse thee en een snack, gaan twee rollen sushi maken en krijgen een handout mee waarmee ze thuis vrienden en familie kunnen verrassen. Er zijn ook startpakketten verkrijgbaar met de basistools en ingrediënten. "Als je weggaat heb je geleerd hoe het is om sushi te rollen en tegelijk veel opgestoken over gezonde, gebalanceerde voeding en levensstijl", aldus Joris.
Datum: 27 juli van 17:00 tot 20:00 uur
35 euro per persoon
Locatie:
Kookstudio 'Sterk in Eten'
Van Speijkstraat 161 hs
1057 GZ Amsterdam
Reserveren: info@joriciousdelicious.nl
Voor meer informatie: www.joriciousdelicious.nl

Abonneren
Vacatures
- Int. Product- en Cropspecialist Propagation (opkweek)
- (Jr.) Specialist Duurzaamheid en Data
- Junior Kwaliteitscontroleur
- Productieleider
- Salesmanager substraten West-Europa
- Manager Quality Assurance (QA)
- Accountmanager Data Management - Agri
- Head Grower Greenhouse Canada
- Lead Auditor Kwaliteit & Processen
- Junior account manager
Top 5 - gisteren
- Nieuwe vereniging Bioplant geeft de biologische akkerbouw een nationale stem
- "Het stimuleren van biologisch en het eigen duurzaamheidsprogramma zitten elkaar niet in de weg"
- Allereerste editie van De Moestuinbeurs: 17 en 18 maart
- Boerenzoon verbindt consument, telers en boeren via website
- Midden-Oosten maakt kennis met bio-zuigelingenvoeding en opvolgmelk op basis van geitenmelk
Top 5 - afgelopen week
- PFAS gevonden in biologische eieren in Denemarken
- Uniek korte-keten-concept van graan tot brood gepresenteerd
- Biologische sector is ondanks grote uitdagingen positief gestemd
- "Wij maken bio-pindakaas met hart en ziel, daarom maken wij kans tegenover het grote geld"
- Minister van der Wal enthousiast over stikstofplan Joost Samsom
Top 5 - afgelopen maand
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-01-30 Investeringsronde moet groei en internationalisering Anne&Max versnellen
- 2023-01-24 Hotelvereniging gaat voor 50% bio-groenten in 2025
- 2023-01-11 Vernieuwd EXKi-restaurant op Brussels Airport
- 2023-01-10 "Klimaatlabels hebben sterke invloed op duurzame voedselkeuze"
- 2023-01-10 Anne&Max wil vestiging in Leeuwarden openen
- 2023-01-05 Instock redde meer dan 400.000 kilo voedsel in 2022
- 2023-01-05 Omzet Sligro Food Group weer boven niveau pre-Covid
- 2023-01-03 Drees Peter van den Bosch vertrekt als Algemeen Directeur Hutten
- 2022-12-23 André Brouwer draagt zijn werk voor EKO-keurmerk Horeca over
- 2022-12-23 Provincie Brabant zet in op 50% biologische bedrijfscatering
- 2022-12-08 Bio- en ecoproducten van Nutribel nieuw bij QSTA
- 2022-11-16 Naturland pleit voor ten minste 50% biologisch in kinderdagverblijven, scholen en kantines
- 2022-11-15 Boeren die duurzaam produceren hebben streepje voor bij cateraar Hutten
- 2022-11-14 Overweldigend veel animo voor investeringsronde SLA
- 2022-11-08 "Bio heeft mij enorm veranderd - in Colombia had ik er nog nooit over gehoord"
- 2022-10-10 Nieuw kookboek: Delicious Switch
- 2022-10-07 "We zetten vol in op duurzame koekjes en verpakkingen"
- 2022-10-06 Patiënten Tjongerschans eten biologisch van Botmas
- 2022-09-29 Exki krijgt 12,5 miljoen euro van overheden voor doorstart
- 2022-09-29 Pilot met True Pricing bij Triodos