Triquetra Voedingsadvies verzorgt biologische hapjes
Hotel in Rockanje voldoet aan vraag naar biologisch
Via Natuurvoedingswinkel 'De Vlierstee' uit Vierpolders kwam Olaertsduyn op het spoor van Triquetra Voedingsadvies. Betsy Gouman runt samen met haar partner Triquetra Voedingsadvies. Beiden zijn afgestudeerd aan de opleiding tot Natuurvoedingskundige aan de Kraaybeekerhof. Betsy heeft sinds kort de activiteiten uitgebreid en is gestart met het verzorgen van biologische hapjes. Haar vuurdoop was, heel origineel, aan boord van het zeilschip Linquenda II, tijdens een zeiltocht met biologische hapjes en een klein praatje over de hapjes.
Eén van de cakes.
In het gesprek dat volgde met het hotel, werd er besproken wat er geserveerd zou worden. Voor de ochtend is er gekozen voor drie cakes (gezien de grootte van de groep): notencake, mueslicake en carobecake. In de middag (voor bij de borrel) werden het een hartige cake, geroosterde zadenmelange afgeblust met shoyu en hartige knabbelstengels met zeewier.
"Kortom, het was een succes te noemen. Dit laat toch weer zien dat ook in het westen des lands, en in een klein dorp, mensen actief zijn om biologisch eten op de kaart te zetten. Deze actie zal zeker vervolgd worden", aldus Betsy.
Voor meer informatie:
Betsy Gouman
Triquetra Voedingsadvies
0181 401976
info@voedingsadviesvpr.nl
www.voedingsadviesvpr.nl
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-03-22 Instock verhuist om meer voedsel te kunnen 'redden'
- 2023-03-10 Collectief van inkopers verbindt zich aan natuurinclusieve landbouw
- 2023-02-21 Groene en gezonde maaltijden in de zorg dankzij platform ToekomstProef
- 2023-02-17 Heerlijkheid Mariënwaerdt behaalt opnieuw Green Key Goud
- 2023-02-14 Valentijnsactie voor de Voedselbank
- 2023-02-14 Met pilot komt biologische aanbesteding door het Rijk stapje dichterbij
- 2023-01-30 Investeringsronde moet groei en internationalisering Anne&Max versnellen
- 2023-01-24 Hotelvereniging gaat voor 50% bio-groenten in 2025
- 2023-01-11 Vernieuwd EXKi-restaurant op Brussels Airport
- 2023-01-10 "Klimaatlabels hebben sterke invloed op duurzame voedselkeuze"
- 2023-01-10 Anne&Max wil vestiging in Leeuwarden openen
- 2023-01-05 Instock redde meer dan 400.000 kilo voedsel in 2022
- 2023-01-05 Omzet Sligro Food Group weer boven niveau pre-Covid
- 2023-01-03 Drees Peter van den Bosch vertrekt als Algemeen Directeur Hutten
- 2022-12-23 André Brouwer draagt zijn werk voor EKO-keurmerk Horeca over
- 2022-12-23 Provincie Brabant zet in op 50% biologische bedrijfscatering
- 2022-12-08 Bio- en ecoproducten van Nutribel nieuw bij QSTA
- 2022-11-16 Naturland pleit voor ten minste 50% biologisch in kinderdagverblijven, scholen en kantines
- 2022-11-15 Boeren die duurzaam produceren hebben streepje voor bij cateraar Hutten
- 2022-11-14 Overweldigend veel animo voor investeringsronde SLA