Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Triquetra Voedingsadvies verzorgt biologische hapjes

Hotel in Rockanje voldoet aan vraag naar biologisch

Met succes heeft Betsy Gouman van Triquetra Voedingsadvies uit Rockanje, voldaan aan de vraag van Hotel en Conferentieoord Olaertsduyn te Rockanje, voor het verzorgen van biologische hapjes. In het hotel werd op 10 juli jongstleden een evenement (duurzame dag) georganiseerd voor 160 personen. "Zij hadden de vraag neergelegd om er voor te zorgen dat ook de tussendoortjes van biologische kwaliteit waren. Het hotel had zelf niet direct de capaciteit hiervoor", vertelt Betsy Gouman.

Via Natuurvoedingswinkel 'De Vlierstee' uit Vierpolders kwam Olaertsduyn op het spoor van Triquetra Voedingsadvies. Betsy Gouman runt samen met haar partner Triquetra Voedingsadvies. Beiden zijn afgestudeerd aan de opleiding tot Natuurvoedingskundige aan de Kraaybeekerhof. Betsy heeft sinds kort de activiteiten uitgebreid en is gestart met het verzorgen van biologische hapjes. Haar vuurdoop was, heel origineel, aan boord van het zeilschip Linquenda II, tijdens een zeiltocht met biologische hapjes en een klein praatje over de hapjes.


Eén van de cakes.

In het gesprek dat volgde met het hotel, werd er besproken wat er geserveerd zou worden. Voor de ochtend is er gekozen voor drie cakes (gezien de grootte van de groep): notencake, mueslicake en carobecake. In de middag (voor bij de borrel) werden het een hartige cake, geroosterde zadenmelange afgeblust met shoyu en hartige knabbelstengels met zeewier.

"Kortom, het was een succes te noemen. Dit laat toch weer zien dat ook in het westen des lands, en in een klein dorp, mensen actief zijn om biologisch eten op de kaart te zetten. Deze actie zal zeker vervolgd worden", aldus Betsy.

Voor meer informatie:

Betsy Gouman
Triquetra Voedingsadvies
0181 401976
[email protected]
www.voedingsadviesvpr.nl
Publicatiedatum: