Leev-producten nu ook bij DEEN supermarkten

Leev-producten zijn sinds maandag 16 juni 2014 te koop in de bijna zeventig vestigingen van supermarktketen DEEN. Hiermee sluit DEEN nog beter aan bij de doelgroep van bewuste consumenten. DEEN volgt hiermee supermarktreus Albert-Heijn waar Leev-producten sinds vorige maand in bijna 500 winkels liggen.

De producten van Leev zijn bij steeds meer verkooppunten verkrijgbaar. In de opstartfase van Leev waren de producten alleen via de webshop te koop. Sinds de oprichting in 2008 is het aanbod van producten en het aantal verkooppunten enorm gegroeid. Sinds deze week zijn daar bijna 70 winkels van DEEN bijgekomen. Leo Voorwinden is blij met deze uitbreiding. "Mijn passie voor gezond eten kan zo nog eenvoudiger de consument bereiken. De producten van Leev kenmerken zich door gezonde eenvoud tegen normale prijzen. Daarnaast draagt de consument bij aan een betere wereld, omdat de winst van Leev naar goede doelen gaat die zich richten op duurzaamheid en zorg."

Producten

DEEN heeft de oerwafels in het assortiment opgenomen in de varianten spelt en haver. Deze oergranen zijn goed voor de gezondheid vanwege de grote hoeveelheden vitamines, mineralen en zemelen. Daarnaast zijn deze wafels rijk aan proteïnen en vezels, en bevatten verhoudingsgewijs meer mineralen zoals selenium en magnesium in vergelijking met moderne tarwe. Alle Leev-producten zijn vanzelfsprekend biologisch gecertificeerd.

Over Leev

De visie van Leev is dat al het goede wat de mens nodig heeft in de natuur gevonden kan worden. De producten van Leev zijn zo samengesteld dat ze boordevol zitten met natuurlijke weldoeners als vitaminen, mineralen, antioxidanten en omega vetzuren. Daarmee zijn de producten goed voor lichaam en geest. De volledige winst die Leev maakt, komt ten goede aan de Leev Foundation. Deze foundation schenkt dit geld vervolgens via zorgboerderijen aan de minder bedeelden in ons land. Daarmee is de consumptie van Leev-producten niet alleen goed voor de consument maar ook voor anderen.

Over Deen

DEEN is een supermarktketen met bijna zeventig winkels in Noord-Holland en Flevoland. De missie van DEEN is om klanten op een voordelige, prettige en betrouwbare wijze van boodschappen te voorzien. Om dat te bereiken zoekt DEEN voortdurend naar de optimale relatie tussen prijs en kwaliteit. Zo gebeurt de inkoop van groente en fruit bij DEEN grotendeels zelfstandig, waarbij een zorgvuldige selectie wordt gemaakt uit de dagelijkse aanvoer op de diverse veilingen. Hiermee worden kwaliteit, versheid, lage prijzen en een uitgebreid en gevarieerd aanbod gerealiseerd.

Voor meer informatie: www.leev.nu

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.