
Abonneren
Vacatures
Top 5 - gisteren
Top 5 - afgelopen week
- Is rauwe melk kefir de nieuwe superdrank?
- Voorstel bio-boeren moet forse daling consumentenprijs mogelijk maken
- Radicaal, biologisch en dynamisch
- Cornelis Mosselman zamelt geld in om producten te doneren aan Voedselbank
- Nieuwe lijn met biologische bakkerijproducten van Nederlandse bodem: Driekant Vitale Voeding
Top 5 - afgelopen maand
- Wetenschappelijke studie toont aan dat synthetische bestrijdingsmiddelen gevaarlijker zijn dan natuurlijke middelen
- Is rauwe melk kefir de nieuwe superdrank?
- Vogelgriepvaccin stapje dichterbij
- Voorstel bio-boeren moet forse daling consumentenprijs mogelijk maken
- Fotoreportage: Nederlandse exposanten op Biofach/Vivaness 2023
Pop-up restaurant in Roswinkel
'Oma serveert' biologisch koningsmaal
"Ook dit keer 'poppen' wij 'up' in Theaterrestaurant De Noorderbak te Roswinkel. De 27e zal het theaterrestaurant voor één dag om worden gedoopt tot een 'pop-up' restaurant. Het diner betreft een 4-gangen verrassingsmenu (keuze uit vleesloos of met vlees), welke wordt aangeboden voor een prijs van 37,50 euro per persoon. Op de vraag of chef-kok Léon prijs kan geven welke gerechten er worden serveert, antwoordt de chef met een mysterieuze glimlach: "Wij hopen dat Leeuweriksveld asperges heeft en deze zullen dan in één van de gerechten zeker een hoofdrol gaan spelen. Daarnaast hebben wij Wouter en Kathinka Kamphuis uitgenodigd. Zij zullen over hun biologisch-dynamisch tuinbouwbedrijf vertellen." Het pop-up restaurant start zondag 27 april om 17:00 uur. Om van dit biologische verrassingsmenu te kunnen genieten, is het belangrijk om eerst te reserveren. Mocht het nodig zijn, kunt u tegelijk aangeven of u een bepaald dieet volgt en/of specifieke wensen heeft. De chef zal tijdens het bereiden van het menu hier rekening mee houden. Dit kan door een mailtje te sturen naar meel@omaserveert.nl, telefonisch 0591 224975 of via Facebook.
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-03-22 Instock verhuist om meer voedsel te kunnen 'redden'
- 2023-03-10 Collectief van inkopers verbindt zich aan natuurinclusieve landbouw
- 2023-02-21 Groene en gezonde maaltijden in de zorg dankzij platform ToekomstProef
- 2023-02-17 Heerlijkheid Mariënwaerdt behaalt opnieuw Green Key Goud
- 2023-02-14 Valentijnsactie voor de Voedselbank
- 2023-02-14 Met pilot komt biologische aanbesteding door het Rijk stapje dichterbij
- 2023-01-30 Investeringsronde moet groei en internationalisering Anne&Max versnellen
- 2023-01-24 Hotelvereniging gaat voor 50% bio-groenten in 2025
- 2023-01-11 Vernieuwd EXKi-restaurant op Brussels Airport
- 2023-01-10 "Klimaatlabels hebben sterke invloed op duurzame voedselkeuze"
- 2023-01-10 Anne&Max wil vestiging in Leeuwarden openen
- 2023-01-05 Instock redde meer dan 400.000 kilo voedsel in 2022
- 2023-01-05 Omzet Sligro Food Group weer boven niveau pre-Covid
- 2023-01-03 Drees Peter van den Bosch vertrekt als Algemeen Directeur Hutten
- 2022-12-23 André Brouwer draagt zijn werk voor EKO-keurmerk Horeca over
- 2022-12-23 Provincie Brabant zet in op 50% biologische bedrijfscatering
- 2022-12-08 Bio- en ecoproducten van Nutribel nieuw bij QSTA
- 2022-11-16 Naturland pleit voor ten minste 50% biologisch in kinderdagverblijven, scholen en kantines
- 2022-11-15 Boeren die duurzaam produceren hebben streepje voor bij cateraar Hutten
- 2022-11-14 Overweldigend veel animo voor investeringsronde SLA