Pop-up restaurant in Roswinkel

'Oma serveert' biologisch koningsmaal

Wegens groot succes organiseert 'Oma serveert' op 27 april voor de tweede keer een 100% biologisch diner in het pop-up restaurant. Dit staat op de facebookpagina:

"Ook dit keer 'poppen' wij 'up' in Theaterrestaurant De Noorderbak te Roswinkel. De 27e zal het theaterrestaurant voor één dag om worden gedoopt tot een 'pop-up' restaurant. Het diner betreft een 4-gangen verrassingsmenu (keuze uit vleesloos of met vlees), welke wordt aangeboden voor een prijs van 37,50 euro per persoon. Op de vraag of chef-kok Léon prijs kan geven welke gerechten er worden serveert, antwoordt de chef met een mysterieuze glimlach: "Wij hopen dat Leeuweriksveld asperges heeft en deze zullen dan in één van de gerechten zeker een hoofdrol gaan spelen. Daarnaast hebben wij Wouter en Kathinka Kamphuis uitgenodigd. Zij zullen over hun biologisch-dynamisch tuinbouwbedrijf vertellen." Het pop-up restaurant start zondag 27 april om 17:00 uur. Om van dit biologische verrassingsmenu te kunnen genieten, is het belangrijk om eerst te reserveren. Mocht het nodig zijn, kunt u tegelijk aangeven of u een bepaald dieet volgt en/of specifieke wensen heeft. De chef zal tijdens het bereiden van het menu hier rekening mee houden. Dit kan door een mailtje te sturen naar meel@omaserveert.nl, telefonisch 0591 224975 of via Facebook.Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.