EXKi heeft onlangs een nieuwe vestiging geopend op het Rector de Somerplein in Leuven. Dit is de vijfde vestiging in Vlaanderen van de keten die een gezonde, snelle hap beweert aan te bieden. Er zijn nu in totaal 73 EXKi's in vijf landen. De EXKi in Leusden is geopend na de Facebookoproep 'Wij willen een EXKi in Leuven' van enkele trouwe klanten. "Sinds de opening is het duidelijk dat Leuven klaar is voor een EXKi", zegt Patrick Deschouwer, uitbater van het restaurant, in Het Nieuwsblad. "Mensen kunnen bij ons gerechten meenemen om thuis of op het werk op te eten, of ze kunnen in ons restaurant tafelen. De klemtoon ligt bij ons op gezond. We proberen zoveel mogelijk te werken met biologische producten en vermijden het gebruik van additieven."
Voor meer informatie: www.exki.be
Bron: Het Nieuwsblad
Abonneren
Vacatures
"Proberen zoveel mogelijk met bio-producten te werken"
Leuven is inderdaad klaar voor een EXKi
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-09-20 EKO-restaurants pakken prijzen bij Gaia Green Awards
- 2023-09-19 Nederlanders besteden recordbedrag aan consumptie buitenshuis
- 2023-08-31 Met de boer aan tafel bij The Harvest
- 2023-08-21 Werkspoorcafé De Leckere overgenomen door speciaalbiercafé De Proefzaak
- 2023-08-08 "Het maakt mij niet uit of ik voor 50 of 500 man kook"
- 2023-08-07 Raamsticker vertelt consument waar hij welkom is met eigen beker en bakje
- 2023-07-17 "Gemaakt van citroenen die een klein deukje hebben"
- 2023-07-10 Finalisten achtste editie Gaia Green Awards bekendgemaakt
- 2023-06-28 Cateraar start pilot met true pricing
- 2023-06-15 Horecazaak met mooiste terras van Schoten heeft nieuwe uitbater: bierarchitect Paul serveert alleen bio in Vordenstein
- 2023-06-06 Nu ook biologische fairtrade stroopwafeltjes voor bij de koffie of thee
- 2023-05-12 Ziekenhuis AZ Zeno geeft bio-voeding aan de patiënten
- 2023-05-11 Hotelketen Bilderberg: alle 125 ontbijtproducten gescreend en verduurzaamd
- 2023-05-05 Tweesterrenchef Bas van Kranen: "Biologische groenten zijn zoveel lekkerder, echt bizar"
- 2023-05-03 Nieuw Mos eetcafé wordt biologische saladebar SLA
- 2023-04-25 Eerste biologische en vega lunchroom van Dordrecht gaat sluiten
- 2023-04-24 Chef-kok Wander Alblas laat gasten zelf kip slachten
- 2023-04-20 Duitsland: nieuwe regels voor etikettering bio-producten in restaurants en kantines
- 2023-04-18 Nieuwe biologische koekjesmix voor naast de koffie of thee
- 2023-04-18 Smaakvolle start voor pilot 'Meer bio in de horeca'