EXKi heeft onlangs een nieuwe vestiging geopend op het Rector de Somerplein in Leuven. Dit is de vijfde vestiging in Vlaanderen van de keten die een gezonde, snelle hap beweert aan te bieden. Er zijn nu in totaal 73 EXKi's in vijf landen. De EXKi in Leusden is geopend na de Facebookoproep 'Wij willen een EXKi in Leuven' van enkele trouwe klanten. "Sinds de opening is het duidelijk dat Leuven klaar is voor een EXKi", zegt Patrick Deschouwer, uitbater van het restaurant, in Het Nieuwsblad. "Mensen kunnen bij ons gerechten meenemen om thuis of op het werk op te eten, of ze kunnen in ons restaurant tafelen. De klemtoon ligt bij ons op gezond. We proberen zoveel mogelijk te werken met biologische producten en vermijden het gebruik van additieven."
Voor meer informatie: www.exki.be
Bron: Het Nieuwsblad
"Proberen zoveel mogelijk met bio-producten te werken"
Leuven is inderdaad klaar voor een EXKi
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2022-05-24 Telers en chefs ontmoeten elkaar op de Rungis Food Fair
- 2022-05-23 Royal Spelt opent eigen bitterballen- en krokettenfabriek
- 2022-05-20 De Nieuwe Winkel verkozen tot Beste Biologische en Groenterestaurant
- 2022-05-18 Aantal foodtruckondernemingen sinds 2017 verdubbeld
- 2022-05-17 Marktplaats voor horeca met overschotten en imperfecte producten
- 2022-05-17 Woonzorgcentrum en biopluktuin starten samenwerking
- 2022-05-16 Anne&Max zet hotelketen voor insecten op
- 2022-05-13 Bij SLA eten kinderen tot en met 10 jaar gratis
- 2022-05-11 "We kunnen nu eindelijk ons pand in zijn volledigheid benutten"
- 2022-05-10 Anne&Max opent 25e vestiging
- 2022-05-10 5 nominaties voor Beste Biologische Restaurant
- 2022-05-04 "Na twee aspergeseizoenen die getekend werden door Corona, knallen we nu nog meer dan voorheen"
- 2022-05-03 The Farm Kitchen lanceert Climate Positive Award
- 2022-04-28 Bio-ijsthee Anne&Max nu ook verkrijgbaar voor thuis
- 2022-04-20 CDA-fractie tegen plan van eigen Wetenschappelijk Instituut voor minimumleeftijd fastfood
- 2022-04-07 Initiatiefnemers Eerlijk eten uit de streek bereiden complete lupine maaltijd bij DID-IT
- 2022-04-06 Luxe thuis dineren met Bio Proeflokaal @home
- 2022-03-29 Restaurant Logica maakt tafels van afgeschreven terrasbanken
- 2022-03-16 Horecabeurs Goes sterk terug in 2022
- 2022-03-01 Duurzame horecalocatie kunnen nu aangemeld worden voor Gaia Green Awards