Vanaf 3 april, kan iedereen die bewust eten kiest en/of behoefte heeft aan een selfservice-lunchroom, meehelpen dat mogelijk te maken. Met behulp van crowdfunding wil men Broodje Bewust, een unieke broodjeszaak, openen in het centrum van Leeuwarden.
Broodje Bewust wordt de nieuwe biologische selfservice-lunchroom van de Friese hoofdstad. Men kan er gaan genieten van de lekkerste biologische en natuurlijke broodjes en andere lunchproducten en streekproducten. Selfservice is een nieuw concept in Friesland, dat inhoudt dat de winkel hierop ingericht wordt. Broodjes, broden en ieder beleg is afzonderlijk mee te nemen.
Broodje Bewust wordt de eerste en enige lunchroom in Friesland, die met het EKO-keurmerk is gecertificeerd. "We hechten belang aan duurzaam, maatschappelijk verantwoord en milieuvriendelijk ondernemen. Zo gebruikt Broodje Bewust verpakkingsmaterialen die volledig biologisch composteerbaar zijn, bezorgen we met een elektrische bakfiets en werken we samen met de enige biologische bakkerij in Friesland. Door het gebruik van streekproducten zullen de mooie Friese producten en smaken duidelijk naar voren komen", vertelt Fabian.
Een lening bij een bank is vaak onpersoonlijk en dezer dagen ondoenlijk. Dat is één van de redenen waarom Broodje Bewust aan crowdfunding doet. "Crowdfunding is een manier om investeerders vanaf het eerste moment te betrekken bij een onderneming waar je zomaar binnen kunt lopen. Het is een tastbare investering. Het lot van deze bijzondere zaak ligt in jullie handen."
Klik hier voor meer informatie over de crowdfundingsactie of kijk op de website www.broodje-bewust.nl.
Ken je nog iemand anders, die ook voorkeur heeft voor biologisch eten of simpelweg interesse heeft in een tastbare investering met een leuk rentebedrag? Wees dan zo vrij en vriendelijk om deze mail/dit bericht te delen. Hartelijk dank.

Abonneren
Vacatures
Top 5 - gisteren
- Partij voor de Dieren Zuid-Holland wil af van energieslurpende glastuinbouw
- Minister van der Wal enthousiast over stikstofplan Joost Samsom
- "Als de biologische appelverkoop niet stijgt, zullen we onze Jonagold nooit verkocht krijgen"
- Welke taal spreken koeien?
- Eigenaren Sprinklr zien af van winst, het vergroten van de biodiversiteit heeft prioriteit
Top 5 - afgelopen week
Top 5 - afgelopen maand
Biologische selfservice-lunchroom in Leeuwarden
Crowdfundingsactie voor Broodje Bewust
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-01-24 Hotelvereniging gaat voor 50% bio-groenten in 2025
- 2023-01-11 Vernieuwd EXKi-restaurant op Brussels Airport
- 2023-01-10 "Klimaatlabels hebben sterke invloed op duurzame voedselkeuze"
- 2023-01-10 Anne&Max wil vestiging in Leeuwarden openen
- 2023-01-05 Omzet Sligro Food Group weer boven niveau pre-Covid
- 2023-01-05 Instock redde meer dan 400.000 kilo voedsel in 2022
- 2023-01-03 Drees Peter van den Bosch vertrekt als Algemeen Directeur Hutten
- 2022-12-23 André Brouwer draagt zijn werk voor EKO-keurmerk Horeca over
- 2022-12-23 Provincie Brabant zet in op 50% biologische bedrijfscatering
- 2022-12-08 Bio- en ecoproducten van Nutribel nieuw bij QSTA
- 2022-11-16 Naturland pleit voor ten minste 50% biologisch in kinderdagverblijven, scholen en kantines
- 2022-11-15 Boeren die duurzaam produceren hebben streepje voor bij cateraar Hutten
- 2022-11-14 Overweldigend veel animo voor investeringsronde SLA
- 2022-11-08 "Bio heeft mij enorm veranderd - in Colombia had ik er nog nooit over gehoord"
- 2022-10-10 Nieuw kookboek: Delicious Switch
- 2022-10-07 "We zetten vol in op duurzame koekjes en verpakkingen"
- 2022-10-06 Patiënten Tjongerschans eten biologisch van Botmas
- 2022-09-29 Exki krijgt 12,5 miljoen euro van overheden voor doorstart
- 2022-09-29 Pilot met True Pricing bij Triodos
- 2022-09-21 Winnaars Gaia Green Awards bekendgemaakt op Gastvrij Rotterdam