Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Biologische selfservice-lunchroom in Leeuwarden

Crowdfundingsactie voor Broodje Bewust

Vanaf 3 april, kan iedereen die bewust eten kiest en/of behoefte heeft aan een selfservice-lunchroom, meehelpen dat mogelijk te maken. Met behulp van crowdfunding wil men Broodje Bewust, een unieke broodjeszaak, openen in het centrum van Leeuwarden.

Broodje Bewust wordt de nieuwe biologische selfservice-lunchroom van de Friese hoofdstad. Men kan er gaan genieten van de lekkerste biologische en natuurlijke broodjes en andere lunchproducten en streekproducten. Selfservice is een nieuw concept in Friesland, dat inhoudt dat de winkel hierop ingericht wordt. Broodjes, broden en ieder beleg is afzonderlijk mee te nemen.

Broodje Bewust wordt de eerste en enige lunchroom in Friesland, die met het EKO-keurmerk is gecertificeerd. "We hechten belang aan duurzaam, maatschappelijk verantwoord en milieuvriendelijk ondernemen. Zo gebruikt Broodje Bewust verpakkingsmaterialen die volledig biologisch composteerbaar zijn, bezorgen we met een elektrische bakfiets en werken we samen met de enige biologische bakkerij in Friesland. Door het gebruik van streekproducten zullen de mooie Friese producten en smaken duidelijk naar voren komen", vertelt Fabian.Een lening bij een bank is vaak onpersoonlijk en dezer dagen ondoenlijk. Dat is één van de redenen waarom Broodje Bewust aan crowdfunding doet. "Crowdfunding is een manier om investeerders vanaf het eerste moment te betrekken bij een onderneming waar je zomaar binnen kunt lopen. Het is een tastbare investering. Het lot van deze bijzondere zaak ligt in jullie handen."

Klik hier voor meer informatie over de crowdfundingsactie of kijk op de website www.broodje-bewust.nl.

Ken je nog iemand anders, die ook voorkeur heeft voor biologisch eten of simpelweg interesse heeft in een tastbare investering met een leuk rentebedrag? Wees dan zo vrij en vriendelijk om deze mail/dit bericht te delen. Hartelijk dank.
Publicatiedatum: