Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Ziet verschuiving naar biologisch in traditionele horeca

Udea van de partij op Horecava

De voorbereidingen voor Horecava 2014 zijn in volle gang. Dit jaar is Udea aanwezig op de bekendste vakbeurs voor horeca en catering die van 13 tot en met 16 januari gehouden wordt in de RAI in Amsterdam. De medewerkers van Udea staan klaar om u gastvrij te onvangen en te inspireren. Udea is te vinden in stand 03.500B7.

Roy van de Breevaart, accountmanager foodservice bij Udea, geeft de volgende toelichting op de deelname van Udea aan de Horecava: "Udea is al enige jaren actief op de foodservicemarkt. Wij leveren veel van oudsher biologische horecagelegenheden, welke volledig of bijna volledig biologisch inkopen vanuit een idealistisch- of gezondheidsoogpunt en daarnaast ook steeds meer aan traditionele horeca."



Udea ziet een steeds grotere verschuiving van de meer traditionele horeca naar biologisch. "Daarom willen wij op de beurs laten zien dat we een geschikte partner voor hen zijn, voor wat betreft het inkopen van biologische producten. Kort gezegd staan we er dus om bestaande relaties te verstevigen en nieuwe klanten te verwelkomen", aldus Roy.

Heeft u nog geen uitnodiging ontvangen? Neemt u dan contact op met uw contactpersoon op de vestiging (www.udea.nl).
Publicatiedatum: