Je krijgt deze pop-up te zien omdat dit de eerste keer is dat je onze site bezoekt. Krijg je deze melding altijd te zien dan heb je je cookies uitstaan en zullen die blijven verschijnen.
Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!
Je ziet deze popup omdat dit de eerste keer is dat u de site betreed. Als u dit bericht blijft krijgen zet dan alstublieft uw cookies aan
TV-kok Lisette Bossert stelt duurzaam kerstmenu samen voor EO
Lisette Bossert heeft als kok van het tv-programma Het Familiediner in opdracht van de EO een duurzaam kerstmenu bedacht voor in het EO magazine. "We hebben kook-instructiefilmpjes gemaakt die begeleidt worden door duidelijke recepturen op pdf. Alle ingrediƫnten zijn biologisch en van het seizoen, waarbij lokaal en no waste eveneens een rol speelt", aldus Lisette.
Het voorgerecht dat Lisette klaarmaakt is veldsla met peer, walnoten en Hollandse blauw-schimmelkaas. Het hoofdgerecht bestaat uit Diamanthaas met romige paddenstoelensaus en geroosterde wintergroenten. En het nagerecht is een broodpuddinkje met appelcompote.