TV-kok Lisette Bossert stelt duurzaam kerstmenu samen voor EO

Lisette Bossert heeft als kok van het tv-programma Het Familiediner in opdracht van de EO een duurzaam kerstmenu bedacht voor in het EO magazine. "We hebben kook-instructiefilmpjes gemaakt die begeleidt worden door duidelijke recepturen op pdf. Alle ingrediƫnten zijn biologisch en van het seizoen, waarbij lokaal en no waste eveneens een rol speelt", aldus Lisette.

Het voorgerecht dat Lisette klaarmaakt is veldsla met peer, walnoten en Hollandse blauw-schimmelkaas. Het hoofdgerecht bestaat uit Diamanthaas met romige paddenstoelensaus en geroosterde wintergroenten. En het nagerecht is een broodpuddinkje met appelcompote.



Klik hier om naar het magazine te gaan.

Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven