De Eetstee samen met zangeres Krystl in actie voor Serious Request

Zangeres Krystl geeft vrijdag 20 december een optreden in vegetarisch restaurant De Eetstee. Bij het optreden wordt een 4-gangen verrassingsmenu geserveerd. De gehele opbrengst van de avond wordt afgestaan aan Serious Request.

De Serious Request actie van radio 3FM is een jaarlijks terugkerende, landelijke actie waarbij geld wordt ingezameld voor het Rode Kruis.

De Eetstee heeft al vaker meegedaan: "We willen méér zijn dan een biologisch vegetarisch restaurant. Meer, door aandacht te hebben voor wat er verder in de wereld gebeurt. Natuurlijk sluit onze biologische en vegetarisch werkwijze daar al perfect op aan, maar daarnaast doen we graag nog iets extra's", aldus eigenaar Jeroen Bakker.Krystl is vegetariër en komt graag bij De Eetstee eten met haar vriend Paul Rabbering. Paul is één van de dj's die dit jaar in het Glazen Huis van 3FM zal verblijven.

Om bij deze avond aanwezig te zijn, betalen gasten 100 euro per persoon. Hiervoor krijgen zij naast het optreden, een 4-gangen verrassingsmenu inclusief drankjes geserveerd. Het begint om 18:00 uur reserveren kan telefonisch (033 4799339) of via info@eetstee.nl.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.