Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sociaal ecologisch bouwproject Groene Mient zoekt enthousiaste medebewoners

In de Vruchtenbuurt van Den Haag komt op de plaats van het voormalige Westhage College op een terrein van 7.500 m2 een ecowijk van circa 30–35 ecologische woningen, die allen grenzen aan een gezamenlijke binnentuin.

In verschillende prijsklassen realiseren de toekomstige bewoners innovatieve duurzame woningen in een gezamenlijke, groene omgeving. Er zullen grondgebonden woningen en gelijkvloerse appartementen komen, een grote tuin, gedeelde fietsenberging, gemeenschappelijke ruimte, helofytenfilter, enzovoorts. Met de gemeente wordt intensief overlegd, de geplande oplevering is medio 2016.Informatieavonden

Er is in de initiatiefgroep nog plek voor nieuwe bewoners. Een informatieavond vindt plaats in het gebouw van Duurzaam Den Haag. Doelgroep: enthousiaste toekomstige kopers met koopbudget tussen 180.000 euro en 500.000 euro die een actieve bijdrage willen leveren aan het ontwikkelen van hun eigen huis in een gezamenlijke en duurzame woonomgeving.

Kom op woensdag 18 december 2013 of donderdag 9 januari 2014 om 19:30 uur naar de Brouwersgracht 2 in Den Haag. Vooraf aanmelden, via [email protected].
Publicatiedatum: