StreekSoepWedstrijd tijdens Smaak van de Streek

Welk bedrijf maakt de lekkerste streeksoep? Wie verkoopt de meeste kommen soep? Wat is de hoogste opbrengst die nog dezelfde middag word overhandigd aan VoedselFocus Amersfoort? StreekChef gaat verder met de StreekSoepWedstrijd. Een strijd tussen AFAS, Graphic en ABN AMRO.

Tijdens de wintereditie van de Smaak van de Streek markt (14 december) gaan drie teams de strijd met elkaar aan. In de inmiddels beroemde StreekChef-keukens, gemaakt door PopUpPallets, staan Beeboxen klaar. De ketels worden opgestookt. De strijd kan beginnen.De teams van ABN AMRO, AFAS en Graphic bereiden hun overheerlijke streeksoep. De soep wordt direct op de markt verkocht. Bea en Neeltje, finalisten uit de in september gehouden wedstrijd StreekChef 2013, staan de teams bij met raad en daad. Het team met de hoogste opbrengst wint de 'Eer van de StreekSoep'.

De volledige opbrengst van de StreekSoepWedstrijd is voor VoedselFocus. Na afloop van de markt mogen de teams het geld overhandigen aan de voedselbank voor Amersfoort en omstreken.

Kom de teams aanmoedigen, koop een kopje soep en steun het goede doel tijdens de Smaak van de Streekmarkt op 14 december aan de Eemkade in Amersfoort.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.