Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Onderscheidend door onze eigen 100% biologische productlijn"

Pomms' krijgt vaste locatie in Rotterdam

Tholen - Het biologische concept Pomms' krijgt begin 2014 zijn eerste vaste vestiging op de Coolsingel in Rotterdam. De opening van de snackbar staat gepland voor 1 februari. Net als in de mobiele snackunit van Pomms' zullen klanten vanaf dan in de snackbar terecht kunnen voor de zelfgemaakte biologische Pomms'-frietjes en de 100% biologische Pomms'-vleeskroketten en geitenkaaskroketten. "We gaan bewust voor een beperkt assortiment en onderscheiden ons door onze eigen product- en verpakkingslijn", zo vertelt Ruud Boeve, die Pomms' in 2009 samen met Niels Tijthoff opgericht heeft.


De Pomms'-kroket.

Het assortiment van Pomms' is inmiddels dus helemaal biologisch. "De kroketten brengen we op smaak met verse bouillon en kruiden. We gebruiken hiervoor geen rare poeders. De laatste stap om volledig biologisch te worden hebben we gezet door ook biologisch paneermeel te gaan gebruiken. "Niels heeft binnen- en buitenland afgestruind en is terechtgekomen bij een lokale biologische bakker die ons nu voorziet van ambachtelijk biologisch paneermeel van goede kwaliteit. Dit combineren we met regulier biologisch paneermeel. Uiteraard beiden volledig biologisch."


Ruud en Niels.

Kans pakken

Pomms-oprichters Niels Tijthoff en Ruud Boeve waren al een aantal jaar bezig met de voorbereidingen. "Het was behoorlijk lastig, moet ik toegeven. We wilden uiteraard een mooi pand op een goede locatie, maar het moest wel financieel haalbaar zijn. Uiteindelijk hadden we akkoord over een locatie, maar dit ging op het laatste moment mis. Toen dit pand voorbij kwam konden we daardoor wel snel anticiperen", zo licht Ruud toe. Het pand zit bij de ingang van de Bijenkorf. "Het is geweldig dat we daar tussen konden komen. Daarom hadden we ook weinig bedenktijd nodig en besloten we deze kans te pakken."


Totaal anders qua beleving

Ruud vertelt dat ze de snackbar op hun eigen manier in zullen gaan richten. "Qua beleving gaan we iets totaal anders neerzetten. We onderscheiden ons al met onze eigen productlijn en dit gaan we verder doorvoeren in de snackbar. In de snackbar willen we echt laten zien waar we de afgelopen jaren zo hard aan gewerkt hebben."

Voor meer informatie:

Ruud Boeve
Pomms'
Maasstraat 119III
1078 HH Amsterdam
06 81167319
[email protected]
www.pomms.nl