Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Clinic biologisch koken voor singles: 22 december

Zondag 22 december organiseert het online magazine Singlessite een clinic biologisch koken met David Hague. David Hague is een topkok die inmiddels zijn sporen wel verdiend heeft. Zo verzorgt hij de volledige catering voor het programma Zomergasten en bedient hij vele BN'ers als Personal Cook. Door zijn typische Engelse gastvrijheid en humor maakt hij van iedere kookclinic weer een feestje.

De kookclinic wordt gegeven op een zeer bijzondere locatie, namelijk in het hart van een prachtige biologische kas. De clinic is een leuke, gezellige en unieke ervaring, waarbij je een nieuwe kijk krijgt op het kopen, bereiden en eten van gezonde voeding.

Tijdens de clinic kun je talrijke ingrediƫnten zelf uitkiezen en plukken. De kleuren en geuren zullen je inspireren, je zal de voordelen van biologische voeding voelen en we zullen koken op een manier die al het goede van groenten behoudt.
 
Alle items die je mag verwachten in een professionele restaurantkeuken zijn aanwezig in de moderne kookstudio. Alleen de stress ontbreekt. Koken is leuk en in de positieve sfeer van de gezonde biosfeer is uiteraard voldoende gelegenheid om samen te lachen, praten en leren.

Klik hier voor meer informatie.

Bron: Sporters United via Singlessite.nl
 
Publicatiedatum: