Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"In veel gevallen zelf door producenten benaderd"

Assortiment Natuurlijk Smullen nog niet compleet

Tholen - De biologische snackbar Natuurlijk Smullen bestond 22 oktober vijf jaar. In de loop van de jaren is het assortiment van de bio-snackbar enorm veranderd. Ondanks het feit dat er inmiddels al veel meer voor de snackbar geschikte biologische producten verkrijgbaar zijn, mist eigenaresse Helen Geul nog wel wat biologische opties. Een biologische milkshake staat bijvoorbeeld nog op haar wensenlijstje. In dit artikel vertelt Helen meer over haar assortimentsbeleid.


Een deel van de 'menukaart' van Natuurlijk Smullen.

Helen geeft dat toen Natuurlijk Smullen net open was klanten massaal voor de bietensap naar de snackbar kwamen. "Er was toen ook bijna niks biologisch verkrijgbaar. Ik had bitterballen, kroketten en hamburgers, maar daar hield het dan ook mee op. Na een half jaar kwamen er ook frikadellen bij. In de loop van de tijd is het assortiment gelukkig fors uitgebreid. Het leuke is ook dat ik in veel gevallen zelf werd benaderd door de producenten. Dat is een mooi compliment."


Een deel van het assortiment krijgt extra aandacht aan de muur.

Het assortiment van Natuurlijk Smullen is in de ogen van Helen nog niet helemaal compleet: "Ik wil er nog graag biologische milkshakes bij hebben. En ik heb de wens om me nog meer te specialiseren op hamburgers. In het kader van de troonswisseling was bij Natuurlijk Smullen bijvoorbeeld een Willemburger verkrijgbaar. Dat soort dingen zijn gewoon leuk. Het hoeft echt niet moeilijk te zijn."

Veel producten die bij Natuurlijk Smullen in de frituur belanden, komen bij groothandel De Kweker vandaan. "Daar zijn veel bio-producten te vinden en ik noem deze winkel wel eens gekscherend het verlengstuk van mijn magazijn." Ook is Helen vaste klant bij BD-Totaal.


Medewerker Sander, Helen en haar dochter.

Voor meer informatie:

Helen Geul
Natuurlijk Smullen
Jan van Galenstraat 78
1056 CD Amsterdam
020 7790245
[email protected]
www.natuurlijksmullen.nl