Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Openluchtmuseum houdt overleden chef in ere

Harold Verstege, de chef-kok van de horeca van het Nederland Openluchtmuseum, is zaterdag 19 oktober overleden en afgelopen vrijdag gecremeerd. Dankzij Harolds gedrevenheid was het Openluchtmuseum het eerste grote restaurant dat het EKO-keurmerk Horeca kreeg. Hij inspireerde daarmee ook de complete horecastaf van het museum. Food & Beverage manager Eugene Cox: "Zijn persoonlijke visie op het leven heeft een permanente indruk achtergelaten op de horeca. Wij zullen hem hierin blijven eren." Harold was een warm pleitbezorger van biologisch in de horeca. Maar bovenal roemt iedereen die met hem gewerkt heeft zijn warme persoonlijkheid. Dat maakt het verlies des te groter.


Publicatiedatum: