Je krijgt deze pop-up te zien omdat dit de eerste keer is dat je onze site bezoekt. Krijg je deze melding altijd te zien dan heb je je cookies uitstaan en zullen die blijven verschijnen.
Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!
Je ziet deze popup omdat dit de eerste keer is dat u de site betreed. Als u dit bericht blijft krijgen zet dan alstublieft uw cookies aan
Openluchtmuseum houdt overleden chef in ere
Harold Verstege, de chef-kok van de horeca van het Nederland Openluchtmuseum, is zaterdag 19 oktober overleden en afgelopen vrijdag gecremeerd. Dankzij Harolds gedrevenheid was het Openluchtmuseum het eerste grote restaurant dat het EKO-keurmerk Horeca kreeg. Hij inspireerde daarmee ook de complete horecastaf van het museum. Food & Beverage manager Eugene Cox: "Zijn persoonlijke visie op het leven heeft een permanente indruk achtergelaten op de horeca. Wij zullen hem hierin blijven eren." Harold was een warm pleitbezorger van biologisch in de horeca. Maar bovenal roemt iedereen die met hem gewerkt heeft zijn warme persoonlijkheid. Dat maakt het verlies des te groter.