Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Verduurzaming is een kwestie van doen

Hello Yellow en Zonnefabriek versterken elkaar

Energieleverancier Hello Yellow en solarbedrijf Zonnefabriek gaan samen optrekken. Hello Yellow kan daardoor ook zonne-energie aanbieden, Zonnefabriek kan zakelijke klanten een goede deal voor hun groene stroom geven. De samenwerking start in oktober 2013.

Hello Yellow is energieleverancier voor ondernemers die oog hebben voor duurzaamheid. Het bedrijf wil laten zien dat energiecontracten wél transparant kunnen zijn, en investeert 100 procent van zijn winst in duurzame energiebronnen. Het rendement daar opkomt ten goede aan de klant. Hello Yellow wil op deze manier duurzaamheid versnellen. Zonne-energie hoort daar vanzelfsprekend bij.

De Zonnefabriek werd als een van de eerste solarbedrijven erkend door het onafhankelijke keurmerk Zonnekeur. Het toonaangevende bedrijf heeft inmiddels vijf kantoren door heel Nederland en acht installatieteams. Zonnefabriek stuurt altijd een adviseur langs bij de klant om de situatie te bekijken en optimaal van de zon gebruik te maken. In dat persoonlijk contact merken de adviseurs dat klanten vaak ook zoeken naar een betrouwbare energieleverancier.

In de samenwerking met de Zonnefabriek ontstaat een mooi compleet aanbod: Klanten van De Zonnefabriek kunnen direct bij de aanschaf van zonnepanelen een écht duurzaam energiecontract afsluiten bij Hello Yellow. En mocht een klant meer energie produceren dan hij gebruikt, ontvangt deze hiervoor een goede prijs van Hello Yellow.

Bijzonder aan de samenwerking is dat de beurzen gesloten blijven. Directeur Gustaaf Haan van de Zonnefabriek: "Wij raden Hello Yellow aan onze zakelijk klanten aan omdat we in Hello Yellow geloven, daar hoeven we geen geld voor te krijgen. Er is een klik tussen ons omdat we allebei geloven dat verduurzaming een kwestie van doen is, niet van praten."

Het bouwen aan de duurzame energie voorziening van Nederland, daar gaat het om. Oprichter van Hello Yellow, Rutger Ockhuizen: "Als Hello Yellow bouwen wij samen met onze klanten aan duurzame productieparken, door onze volledige winst hierin te investeren. Dit heeft veel voordelen voor klanten die bijvoorbeeld geen eigen dak hebben of een pand huren maar wel werkelijk duurzame energie willen afnemen. Als
onze klanten ook eigen opwek willen hebben, dan helpen wij hier natuurlijk graag bij. Vandaar dat de samenwerking met een betrouwbare partij als de Zonnefabriek, voor ons een logische stap in de bouw van een duurzaam Nederland."
Publicatiedatum: