Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Zaterdag 28 september

Dropdemonstratie en -diner tijdens World Food Festival

Lakrids & Cool green events nemen je zaterdag 28 september mee op een zintuiglijke reis van de volle smaak van zoethout wortel tot aan gastronomische toepassingen van zoethoutextract (drop) met spannende nieuwe smaken. Verken het universum van zoethout, en proef van verschillende actoren binnen chocolade, taarten, 'fine dining' gerechten en bier met zoethout.
 
Lakrids & Cool green events verzorgen op zaterdag 28 september tijdens het World Food Festival in Rotterdam een mini-workshop waar je kennis maakt met de ongekende en veelzijdige mogelijkheden van zoethout en drop binnen de gastronomische wereld. Aansluitend ga je in het gezelschap van zoethout en drop liefhebbers genieten van een speciaal gemaakt gerecht en bijbehorende drank tijdens de walking dinner.
 

Dropdemonstratie en -diner

Zaterdag 28 september
15:00–18:00 uur
Future Food House, Museumpark Rotterdam
Tickets: 20 euro (te bestellen via www.worldfoodfestival.nl)
 

Cool green events

Cool green events organiseert culinaire cross-over events, gebaseerd op drie componenten: FOOD, ART & MUSIC. Componenten die één ding gemeen hebben; creativiteit, die geuit wordt binnen de bandbreedte van wat ecologisch,- en duurzaam is. Duurzame, culinaire evenementen waar je geniet van lunch of diner, een proeverij, festival of workshop. Het draait hier allemaal om het serveren van biologisch, goed, verantwoord en kwalitatief eten, op de meest gekke, leuke, en mooie locaties in binnen- en buitenland.
 
De producten van Lakrids zijn vanaf nu verkrijgbaar in de webstore van Cool green events en eind oktober zal Lakrids een kookboek lanceren die de meest geweldige recepten bevat.

Kijk voor meer informatie op www.coolgreenevents.com/store.
Publicatiedatum: