Deze zomer organiseert MOES eet- en drinklokaal samen met Jobien Groen, de auteur van kookboek Lekker Lokaal, lunches en diners bij boeren rond Amsterdam. Plat du Boer = koken tussen de koeien, schapen, kippen en wolvarkens met het beste van de boerderij. Denk aan vers geoogst groente en fruit, mals boerderij-vlees, romige kazen en wilde kruiden. Hoe kleiner de afstand van grond tot mond, hoe meer kwaliteit en smaak. Zaterdag 7 september zal Plat du Boer plaatsvinden bij De Oude Boerderij aan de Noorderweg 8 in Beverwijk.
Om de eetlust op te wekken en het boerenleven volop te ervaren, is er voorafgaand aan elke Plat du Boer een activiteit. Met z'n allen de koeien van het weiland halen, hazelnoten rapen voor het toetje, of een rondleiding van de boer of boerin waarbij je meer leert over waar ons eten nou echt vandaan komt.
Voor meer informatie: www.totmoes.nl en www.deoudeboerderij.nl

Abonneren
Vacatures
Top 5 - gisteren
Top 5 - afgelopen week
Top 5 - afgelopen maand
- In memoriam: Frans baron van Verschuer
- "We zeiden tegen elkaar: als we dit doen, dan gaan we voor 100% biologisch"
- John Arink gaat discussie aan met Henk Bleker bij Humberto op RTL4
- Patty Brard weggestuurd van bio-boerderij op Ibiza
- Ronald van Marlen spreekt Rabobank-aandeelhouders aan op verantwoordelijkheid voor 'landbouwpuinhoop'
Zaterdag bij De Oude Boerderij in Beverwijk
Plat du Boer: MOES gaat de boer op deze zomer
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2022-06-29 Jubileumcongres EFMI over de foodtrends van gisteren, vandaag en morgen
- 2022-06-28 Nieuwe samenwerking GEPU en Rungis
- 2022-06-24 UMC Utrecht gaat voor gezonder voedingsaanbod
- 2022-06-21 Australische pubs overwegen om sla als bijgerecht optioneel te maken om verspilling tegen te gaan
- 2022-06-17 Eerste biologische bedrijfsrestaurant in Hamburg geopend
- 2022-06-17 Zwitserse samenwerking brengt biologische voeding in crèche, school en kantine
- 2022-06-10 Exki breidt cateringservice uit naar Antwerpen
- 2022-06-07 "Wij kennen alle boeren waar we inkopen"
- 2022-06-02 Ruim vijf miljoen maaltijden gered van verspilling in 2021
- 2022-06-02 CO2-Impact Tool moet assortiment in bedrijfsrestaurants verduurzamen
- 2022-06-01 Een Tweede Michelinster voor De Nieuwe Winkel
- 2022-05-24 Telers en chefs ontmoeten elkaar op de Rungis Food Fair
- 2022-05-23 Royal Spelt opent eigen bitterballen- en krokettenfabriek
- 2022-05-20 De Nieuwe Winkel verkozen tot Beste Biologische en Groenterestaurant
- 2022-05-18 Aantal foodtruckondernemingen sinds 2017 verdubbeld
- 2022-05-17 Marktplaats voor horeca met overschotten en imperfecte producten
- 2022-05-17 Woonzorgcentrum en biopluktuin starten samenwerking
- 2022-05-16 Anne&Max zet hotelketen voor insecten op
- 2022-05-13 Bij SLA eten kinderen tot en met 10 jaar gratis
- 2022-05-11 "We kunnen nu eindelijk ons pand in zijn volledigheid benutten"