Zaterdag bij De Oude Boerderij in Beverwijk

Plat du Boer: MOES gaat de boer op deze zomer

Deze zomer organiseert MOES eet- en drinklokaal samen met Jobien Groen, de auteur van kookboek Lekker Lokaal, lunches en diners bij boeren rond Amsterdam. Plat du Boer = koken tussen de koeien, schapen, kippen en wolvarkens met het beste van de boerderij. Denk aan vers geoogst groente en fruit, mals boerderij-vlees, romige kazen en wilde kruiden. Hoe kleiner de afstand van grond tot mond, hoe meer kwaliteit en smaak. Zaterdag 7 september zal Plat du Boer plaatsvinden bij De Oude Boerderij aan de Noorderweg 8 in Beverwijk.




Om de eetlust op te wekken en het boerenleven volop te ervaren, is er voorafgaand aan elke Plat du Boer een activiteit. Met z'n allen de koeien van het weiland halen, hazelnoten rapen voor het toetje, of een rondleiding van de boer of boerin waarbij je meer leert over waar ons eten nou echt vandaan komt.

Voor meer informatie: www.totmoes.nl en www.deoudeboerderij.nl

Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven