Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Restaurant De Eetstee bestaat 6 jaar

Op zondag 1 september bestond vegetarisch en biologisch restaurant De Eetstee in Amersfoort 6 jaar. Ter ere hiervan serveert Jeroen Bakker, eigenaar en chefkok, een speciaal verjaardags-dessert.

Dit dessert bestaat uit de toppers van de afgelopen 6 jaar en wordt geserveerd van 3 tot en met 7 september. "De menukaart in ons restaurant wisselt vier keer per jaar. Tussen de wisselende desserts zit altijd wel een uitblinker, welke wij graag nog een keer in het zonnetje zetten voor onze gasten", aldus Jeroen Bakker.De Eetstee is 6 jaar geleden ontstaan uit een vegetarisch en biologisch huiskamerrestaurant. Deze heeft 3 jaar lang als vegetarische proeftuin gefungeerd. In 2007 zijn de deuren officieel geopend.

Over De Eetstee

Restaurant De Eetstee is een modern vegetarisch en biologisch restaurant in het historische centrum van Amersfoort. De Eetstee biedt u, als enige vegetarische restaurant in de regio Amersfoort, een sfeervolle plek waar lekker en gezond eten uitstekend wordt gecombineerd en waar aandacht is voor mens, dier en milieu.De Eetstee werkt voornamelijk met lokale en seizoensgebonden producten en maakt alles zelf; van verse dagsappen tot het koekje bij de koffie. Alleen voor brood, bier, wijn en frisdranken wordt er samengewerkt met bewust door hen gekozen bedrijven. Bij De Eetstee maak je kennis met eerlijke en pure smaken en proeft je dat er graag voor jou wordt gekookt.

Open: diner van dinsdag tot en met vrijdag 17:30-23:00 uur en zaterdag van 17:00-24:00 uur. Zondag en maandag gesloten.

Voor meer informatie: www.eetstee.nl
Publicatiedatum: