Dinsdag 3 september

Kom kolen oogsten in Ens

Op dinsdag 3 september is iedereen uitgenodigd bij akkerbouwer Krispijn van den Dries, om kolen te komen oogsten! Heb je zin om een dag lang een echte boer te zijn? Dit is je kans!

Krispijns boerderij ligt in Ens, in de Noordoostpolder. Het plan is om daar om 9:00 uur te zijn. Wil je mee? Laat het ons even weten op Dionne@youthfoodmovement.nl, dan houden wij je op de hoogte van vervoersmogelijkheden. En heb je een eigen auto en kun je wel wat mensen meenemen? Dat is helemaal mooi, dat kun je dan ook meteen even doorgeven!Van de kolen die op deze dag worden geoogst zal zuurkool worden gemaakt. De kolen zijn geen waste, maar 'reguliere' oogst. Het bedrijf van Krispijn is biologisch dynamisch, wat betekent dat de kolen onbespoten zijn.

Trek je oude kleding aan en bereid je voor op een dag door akkers struinen en echt lekker werken. Voor de lunch wordt gezorgd!

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.