
Abonneren
Vacatures
- Loodsmedewerk(st)ers Groente en Fruit
- Global Sourcing Manager
- Business Unit Manager Importeurs & Exporteurs
- Docent Teelt
- Buying Operations Manager (BOM Process)
- Bestuurslid
- Internationaal accountmanager Duitsland
- Manager Operations Ethiopia
- Quality controller
- Manager Packing Station
Top 5 - afgelopen week
Top 5 - afgelopen maand
Vakdag met Claus Meijer uitgesteld
Ondanks de positieve reacties op het programma en het verwerven van voldoende partners en sponsoren, hebben tot nu toe te weinig (chef)koks zich ingeschreven voor deze vakdag. In samenspraak met de betrokken partners, sponsoren en sprekers is vastgesteld dat hierdoor het beoogde doel van deze landelijke vakdag, het delen van kennis en inspiratie over koken met streekproducten, niet voldoende gewaarborgd kan worden.
Op het programma stonden naast keynote spreker Claus Meijer onder meer Frank van Eerd (Bisschopsmolen), Ina Eleveld (geitenboerderij Hansketien) en Thijs Wullens (Aqua Divina).
De vakdag is een nieuw onderdeel van de Streekparade welke op zondag 29 september 2013 plaatsvindt in het centrum van Almere. Deze publieksdag zal uiteraard wel gewoon doorgang vinden.
De organisatie bekijkt nu met de betrokken partijen, sponsoren en sprekers of er onderdelen van de vakdag verplaatst kunnen worden naar de landelijke Streekparade. Meer informatie hierover treft u binnenkort aan op onze website www.streekparade.nl.
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-05-12 Ziekenhuis AZ Zeno geeft bio-voeding aan de patiënten
- 2023-05-11 Hotelketen Bilderberg: alle 125 ontbijtproducten gescreend en verduurzaamd
- 2023-05-05 Tweesterrenchef Bas van Kranen: "Biologische groenten zijn zoveel lekkerder, echt bizar"
- 2023-05-03 Nieuw Mos eetcafé wordt biologische saladebar SLA
- 2023-04-25 Eerste biologische en vega lunchroom van Dordrecht gaat sluiten
- 2023-04-24 Chef-kok Wander Alblas laat gasten zelf kip slachten
- 2023-04-20 Duitsland: nieuwe regels voor etikettering bio-producten in restaurants en kantines
- 2023-04-18 Nieuwe biologische koekjesmix voor naast de koffie of thee
- 2023-04-18 Smaakvolle start voor pilot 'Meer bio in de horeca'
- 2023-04-05 Zwitserse bio-sector zet met biologisch horeca-label in op extra omzet
- 2023-04-03 Meld uw duurzame horecalocatie aan voor de Gaia Green Awards 2023
- 2023-03-22 Instock verhuist om meer voedsel te kunnen 'redden'
- 2023-03-10 Collectief van inkopers verbindt zich aan natuurinclusieve landbouw
- 2023-02-21 Groene en gezonde maaltijden in de zorg dankzij platform ToekomstProef
- 2023-02-17 Heerlijkheid Mariënwaerdt behaalt opnieuw Green Key Goud
- 2023-02-14 Valentijnsactie voor de Voedselbank
- 2023-02-14 Met pilot komt biologische aanbesteding door het Rijk stapje dichterbij
- 2023-01-30 Investeringsronde moet groei en internationalisering Anne&Max versnellen
- 2023-01-24 Hotelvereniging gaat voor 50% bio-groenten in 2025
- 2023-01-11 Vernieuwd EXKi-restaurant op Brussels Airport