Vakdag met Claus Meijer uitgesteld

De landelijke vakdag met Claus Meijer op maandag 30 september 2013 is tot een nader te bepalen datum uitgesteld. De organisatie heeft hiertoe besloten wegens tegenvallende belangstelling voor dit congres vanuit de beoogde bezoekers doelgroep.

Ondanks de positieve reacties op het programma en het verwerven van voldoende partners en sponsoren, hebben tot nu toe te weinig (chef)koks zich ingeschreven voor deze vakdag. In samenspraak met de betrokken partners, sponsoren en sprekers is vastgesteld dat hierdoor het beoogde doel van deze landelijke vakdag, het delen van kennis en inspiratie over koken met streekproducten, niet voldoende gewaarborgd kan worden.

Op het programma stonden naast keynote spreker Claus Meijer onder meer Frank van Eerd (Bisschopsmolen), Ina Eleveld (geitenboerderij Hansketien) en Thijs Wullens (Aqua Divina).

De vakdag is een nieuw onderdeel van de Streekparade welke op zondag 29 september 2013 plaatsvindt in het centrum van Almere. Deze publieksdag zal uiteraard wel gewoon doorgang vinden.

De organisatie bekijkt nu met de betrokken partijen, sponsoren en sprekers of er onderdelen van de vakdag verplaatst kunnen worden naar de landelijke Streekparade. Meer informatie hierover treft u binnenkort aan op onze website www.streekparade.nl.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.