De landelijke vakdag met Claus Meijer op maandag 30 september 2013 is tot een nader te bepalen datum uitgesteld. De organisatie heeft hiertoe besloten wegens tegenvallende belangstelling voor dit congres vanuit de beoogde bezoekers doelgroep.
Ondanks de positieve reacties op het programma en het verwerven van voldoende partners en sponsoren, hebben tot nu toe te weinig (chef)koks zich ingeschreven voor deze vakdag. In samenspraak met de betrokken partners, sponsoren en sprekers is vastgesteld dat hierdoor het beoogde doel van deze landelijke vakdag, het delen van kennis en inspiratie over koken met streekproducten, niet voldoende gewaarborgd kan worden.
Op het programma stonden naast keynote spreker Claus Meijer onder meer Frank van Eerd (Bisschopsmolen), Ina Eleveld (geitenboerderij Hansketien) en Thijs Wullens (Aqua Divina).
De vakdag is een nieuw onderdeel van de Streekparade welke op zondag 29 september 2013 plaatsvindt in het centrum van Almere. Deze publieksdag zal uiteraard wel gewoon doorgang vinden.
De organisatie bekijkt nu met de betrokken partijen, sponsoren en sprekers of er onderdelen van de vakdag verplaatst kunnen worden naar de landelijke Streekparade. Meer informatie hierover treft u binnenkort aan op onze website www.streekparade.nl.
Abonneren
Vacatures
Top 5 - gisteren
- Tweede Kamer: "Ondersteun biologische koplopers in stikstofaanpak"
- Anders Invest Food & Agri fonds participeert in Horizon Natuurvoeding
- "Minder produceren en een beter inkomen, welke boer wil dat nu niet?"
- "Leg biologische producten bij elkaar voor 60% meer omzet"
- Renaat Devreese: "Als mijn weiland beschermd gebied wordt, valt alles in duigen"
Top 5 - afgelopen week
Top 5 - afgelopen maand
- In memoriam: Frans baron van Verschuer
- "We zeiden tegen elkaar: als we dit doen, dan gaan we voor 100% biologisch"
- John Arink gaat discussie aan met Henk Bleker bij Humberto op RTL4
- Patty Brard weggestuurd van bio-boerderij op Ibiza
- Ronald van Marlen spreekt Rabobank-aandeelhouders aan op verantwoordelijkheid voor 'landbouwpuinhoop'
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2022-06-29 Jubileumcongres EFMI over de foodtrends van gisteren, vandaag en morgen
- 2022-06-28 Nieuwe samenwerking GEPU en Rungis
- 2022-06-24 UMC Utrecht gaat voor gezonder voedingsaanbod
- 2022-06-21 Australische pubs overwegen om sla als bijgerecht optioneel te maken om verspilling tegen te gaan
- 2022-06-17 Eerste biologische bedrijfsrestaurant in Hamburg geopend
- 2022-06-17 Zwitserse samenwerking brengt biologische voeding in crèche, school en kantine
- 2022-06-10 Exki breidt cateringservice uit naar Antwerpen
- 2022-06-07 "Wij kennen alle boeren waar we inkopen"
- 2022-06-02 Ruim vijf miljoen maaltijden gered van verspilling in 2021
- 2022-06-02 CO2-Impact Tool moet assortiment in bedrijfsrestaurants verduurzamen
- 2022-06-01 Een Tweede Michelinster voor De Nieuwe Winkel
- 2022-05-24 Telers en chefs ontmoeten elkaar op de Rungis Food Fair
- 2022-05-23 Royal Spelt opent eigen bitterballen- en krokettenfabriek
- 2022-05-20 De Nieuwe Winkel verkozen tot Beste Biologische en Groenterestaurant
- 2022-05-18 Aantal foodtruckondernemingen sinds 2017 verdubbeld
- 2022-05-17 Marktplaats voor horeca met overschotten en imperfecte producten
- 2022-05-17 Woonzorgcentrum en biopluktuin starten samenwerking
- 2022-05-16 Anne&Max zet hotelketen voor insecten op
- 2022-05-13 Bij SLA eten kinderen tot en met 10 jaar gratis
- 2022-05-11 "We kunnen nu eindelijk ons pand in zijn volledigheid benutten"