Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bio op Noorderzon 2013

Van 15 tot en met 25 augustus vond het performing arts festival plaats in het Noorderplantsoen in Groningen. Het festival trok zeker zoveel bezoekers als in het recordjaar 2012, 150.000 in totaal.

Biologisch was booming. Er werd dit jaar een breed scala aan biologische ingrediënten gebruikt in de diverse horeca-paviljoens op het festivalterrein. De Zaai-Ster voorziet diverse horeca van biologisch assortiment.

Door het mooie weer (alleen vrijdag viel er regen) liep de drank heel hard. Er was een bio-biertap van De Leckere en Rynkeby, biologische appel- en sinaasappelsap werd geserveerd in alle Noorderzon barren. Onder andere bij de kinderweide waren de smoothies van Nature&More erg populair.Bij de theetuin waren de cookies, muffins en brownies van Ozosweet niet aan te slepen. En bij het bio-crêpe paviljoen werd Bastiaansen geitenkaas geserveerd.

Ook in het Puur Noord Nederland paviljoen liep het storm. En toen er halverwege vorige week een ander horecapaviljoen wegviel heeft Puur Noord Nederland die ingevuld met een couscous concept met Puur Noord Nederland groenten en kruiden en saus.

Mede dankzij de flexibele inzet van telers en leveranciers van De Zaai-Ster was het festival een groot succes!

Voor meer informatie: [email protected], 0594 515578
Publicatiedatum: