Bio op Noorderzon 2013
Biologisch was booming. Er werd dit jaar een breed scala aan biologische ingrediënten gebruikt in de diverse horeca-paviljoens op het festivalterrein. De Zaai-Ster voorziet diverse horeca van biologisch assortiment.
Door het mooie weer (alleen vrijdag viel er regen) liep de drank heel hard. Er was een bio-biertap van De Leckere en Rynkeby, biologische appel- en sinaasappelsap werd geserveerd in alle Noorderzon barren. Onder andere bij de kinderweide waren de smoothies van Nature&More erg populair.
Bij de theetuin waren de cookies, muffins en brownies van Ozosweet niet aan te slepen. En bij het bio-crêpe paviljoen werd Bastiaansen geitenkaas geserveerd.
Ook in het Puur Noord Nederland paviljoen liep het storm. En toen er halverwege vorige week een ander horecapaviljoen wegviel heeft Puur Noord Nederland die ingevuld met een couscous concept met Puur Noord Nederland groenten en kruiden en saus.
Mede dankzij de flexibele inzet van telers en leveranciers van De Zaai-Ster was het festival een groot succes!
Voor meer informatie: info@zaai-ster.nl, 0594 515578