Ajax gaat gezond avondeten met speciale Topsportbox

Voeding beïnvloedt de sportprestaties. Ajax neemt dit serieus en biedt de spelers in het nieuwe seizoen een maaltijdenbox van HelloFresh met speciaal samengestelde recepten voor topsporters. De voetballers kunnen zo thuis gezonde maaltijden koken, die een optimale samenstelling van voedingsstoffen bevatten.
 
"Goede voeding garandeert geen topprestaties, maar een optimale sportprestatie is onbereikbaar zonder de juiste voeding", zegt hoogleraar Wim Saris in zijn artikel over sport en voeding. Ook het NOC*NSF laat weten dat goede sportvoeding één van de belangrijkste factoren is die invloed heeft op de sportprestatie. Ajax neemt deze adviezen serieus en stuurt haar spelers naar huis met een box vol gezonde recepten en ingrediënten, zodat zij thuis gebalanceerde maaltijden op tafel kunnen zetten."Wij hebben HelloFresh benaderd om, in samenwerking met Ajax, gerechten samen te stellen die zo zijn samengesteld dat ze zorgen voor voldoende nieuwe energie en herstel van spieren", zegt Peter Res, de voedingskundige van Ajax. "De box met recepten en alle ingrediënten die daarvoor nodig zijn nemen de spelers aan het begin van de week mee."

De HelloFresh Topsportbox bestaat uit gezonde recepten die voldoende eiwitten, vitaminen, mineralen en goede vetten en koolhydraten bevatten die een topsporter nodig heeft. Bovendien bevat de box alle ingrediënten die de topsporter voor deze recepten nodig heeft. Een topsportdieet op maat, waarvoor de boodschappen in een box bij het trainingscomplex de Toekomst worden bezorgd.


Over HelloFresh en meer informatie

HelloFresh is begin 2012 opgericht in Nederland. HelloFresh biedt een flexibel lidmaatschap waarmee consumenten wekelijks een box met gezonde recepten en bijbehorende verse ingrediënten ontvangen. Alle recepten zijn bedoeld om een evenwichtige en gezonde voeding te waarborgen, waardoor gezond eten leuk en gemakkelijk gemaakt wordt. HelloFresh ontwikkelt zelf de recepten, doet de inkoop van de ingrediënten en bezorgt gratis aan huis. HelloFresh heeft nu een speciale box ontwikkeld voor topsporters, waarvan Ajax één van de eerste afnemers is.

Voor meer informatie: www.hellofresh.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven