Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Maandag 23 september

DAPP bio food deelt bio-friet uit tijdens Gastvrij Rotterdam 2013

Op het Dit Smaakt Naar Meer! Paviljoen presenteren circa 20 leveranciers hun duurzame en verantwoorde producten. Dit Smaakt Naar Meer! is voor drie dagen de hotspot voor duurzaam ondernemen in de horeca. Het paviljoen maakt onderdeel uit van Gastvrij Rotterdam 2013, dat van 23 tot en met 25 september in Ahoy Rotterdam gehouden wordt.

Naast het beursplein kunt u in het DSNM! Theater iedere dag terecht voor een boordevol programma van lezingen, workshops en boekpresentaties. Op het Dit Smaakt Naar Meer! Paviljoen zullen bezoekers iedere middag vanaf 14:00 uur geholpen worden bij het maken van meer verantwoorde keuzes. Maak kennis met 'nieuwe' ondernemers met lef, visie en een groen hart.

Eén van die nieuwe ondernemers is Roderick Heijning, eigenaar van DAPP bio food. Hij zal op maandag 23 september van 14:00 tot 15:00 uur met zijn bakfiets met biologische friet met zelfgemaakte bio-mayo voor de ingang van het Dit Smaakt Naar Meer! Paviljoen staan en frites uitdelen aan bezoekers.DAPP bio food is een jong bedrijf wat de lekkerste biologische frieten bakt. En niet zomaar biologische frieten; ook zelfgemaakt en dus vers. Alles klopt aan deze friet-fiets. Roderick selecteert zijn eigen biologische aardappelen bij de boer, snijdt ze op de fiets en gooit ze ongeschild in de kokosolie (gezonder en lekkerder). Daarna serveert hij ze ook nog eens, kakelvers en krokant, met home made mayonaise en het beste zout en peper.Duurzaamheid is één van de speerpunten van DAPP bio food, dit onderstrepen zij ook in de andere producten die ze gebruiken. De bakjes, vorkjes en servetten zijn gemaakt van gerecycled materiaal. Kom proeven, gewoon een ouderwets frietje mayo, maar dan (h)eerlijk.
Publicatiedatum: