'Natuurlijk Smullen' heropent na verbouwing

Biologische snackbar 'Natuurlijk Smullen' in de Jan van Galenstraat in Amsterdam-West heropent zaterdag 10 augustus na een 'kleine maar duurzame' verbouwing. "De zaak heeft een bescheiden metamorfose ondergaan", aldus eigenaresse Helen Geul. "De timmermannen hebben met duurzaam sloophout er iets prachtigs van gemaakt. De zaak was al warm en duurzaam aangekleed en nu zijn we weer up-to-date".

Bezoekers zijn welkom vanaf zaterdag 10 augustus vanaf 14:00 uur. Als actie om dit te vieren zijn de biologische bitterballen in de aanbieding.

Alles biologisch

Over biologisch is wel wat te zeggen; bij "Natuurlijk Smullen" is letterlijk alles biologisch. "We doen geen concessies. Als biologisch cafetaria hebben wij respect voor de dieren en de natuur en hebben we gezorgd dat alles biologisch is. Alles. De snacks, de broodjes, en de drankjes. 100%. Tot en met de verpakking, die is afbreekbaar en de tandenstokers aan toe. Zelfs ons personeel!"

Voor meer informatie: www.natuurlijksmullen.nl
Bron: Dichtbij - Amsterdam-West

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.