Wageningen University benoemt hoogleraar Voedselkwaliteit

Wageningen University heeft per 1 september prof. Vincenzo Fogliano benoemd tot gewoon hoogleraar Food quality and design. professor Fogliano, nu nog hoogleraar Food Chemistry and Functional Foods aan de Universiteit van Napels, volgt professor Tiny van Boekel op. Van Boekel is enige tijd geleden benoemd tot directeur van het Onderwijsinstituut van Wageningen University.

Vincenzo Fogliano (Napels (I), 1965) studeerde in 1990 cum laude af in de chemie aan de Universiteit van Rome. Sindsdien bekleedde hij diverse docentschappen in de biochemie en levensmiddelenchemie aan de universiteiten van Rome en Napels. Fogliano is op dit moment naast hoogleraar Food Chemistry and Functional Foods aan de Universiteit van Napels 'Federico II' ook directeur van CRIAcq, het interdepartementale research centrum voor Hydrobiological Resource Management and Aquaculture van de Universiteit van Napels.




Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.