Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

7AM is gestart met bio-catering buiten de deur

7AM, met vaste locaties in Den Haag en Amersfoort, is gestart met biologische catering buiten de deur. Onder de naam 7AM Event Catering biedt het bedrijf een breed scala aan eerlijke, pure en duurzame streekproducten voor elke bijeenkomst.

Het nieuwe label 7AM Event Catering mag meteen al evenementenlocaties als het Vredespaleis, de Ridderzaal en Hangaar2 in Katwijk tot zijn klanten rekenen. "Met het serveren van biologische producten heeft 7AM al ruime ervaring opgebouwd. Op de vergaderlocaties in Den Haag en Amersfoort werkt 7AM er sinds het begin mee", aldus Reitze ten Cate, vestigingsmanager van 7AM Den Haag. "Hier en in Amersfoort zijn al onze gasten zo enthousiast over ons culinaire aanbod, dat we eerlijk eten en drinken nu ook op bijeenkomsten buiten de deur willen aanbieden."

Vredespaleis

"Wij geloven erin dat eten en drinken duurzaam moet zijn. Dat is niet alleen beter voor de wereld om ons heen, het is ook lekkerder. Wat wij op tafel zetten heeft de tijd gekregen om te groeien en te rijpen; om smaak te krijgen. Bovendien vinden we het leuk om met leveranciers uit de streek te werken. Dat grote locaties als het Vredespaleis voor onze biologische catering kiezen, steunt ons in die gedachte. Het is voor aanbieders van bijeenkomsten natuurlijk ook een mooie manier om de smaak van duurzaamheid in huis te halen."

Voor meer informatie: www.7am.nl

Bron: EventBranche
Publicatiedatum: