Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eat, share, live - SLA geopend in Amsterdam

Maandag 15 juli is het nieuwe concept SLA aan de Ceintuurbaan 149 in Amsterdam geopend. Bij SLA zijn alleen maar salades, sappen, soepen en snacks te verkrijgen die zo lekker moeten zijn dat men vergeet dat het ook nog eens gezond is. Er wordt veel gebruik gemaakt van bio-ingrediënten. Daarover zijn de ondernemers heel open op de website.

Op de website staat dat SLA de meest pure en smaakvolle ingrediënten spot en selecteert en deze vertaalt naar spannende gerechten. "SLA maakt je graag wegwijzer in eten dat voldoening geeft. Niet alleen voor je eigen gezondheid, maar ook – heel belangrijk – voor die van de aarde. En iedere keus bij SLA is goed, daar zorgen wij achter de schermen wel voor. Dat dit geen appeltje, eitje is – beseffen we als geen ander."


Sapjes in allerlei kleuren bij SLA.

"De onbeteugelde liefde voor verantwoord eten betekent namelijk dat SLA nooit af is. We leren en verbeteren onszelf al doende. En etende, natuurlijk. Net als jij. Zo houden we elkaar scherp."

Op de website staat verder dat al al het vlees en gevogelte dat gebruikt wordt op dit moment biologisch is, net als de graan,- en zuivelproducten (inclusief eieren). Groenten en fruit zijn minimaal 90% biologisch. Bier komt uit de buurt, de biologische wijn is meer dan SLA-waardig en de koffie hartstikke eerlijk.

Voor meer informatie: www.ilovesla.com
Publicatiedatum: