Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Ga de culinaire strijd aan op 28 september

StreekChef zoekt de beste (bio-)hobbykok

Bereid jij thuis de lekkerste gerechten met pure en eerlijke smaken? Altijd in de weer met potten en pannen? En vind je het leuk om jouw kookkunsten te delen met anderen? Op 28 september, tijdens de Smaak van de Streekmarkt aan de Eemkade in Amersfoort, wordt een spectaculaire en unieke kookwedstrijd gehouden. StreekChef zoekt kandidaten die de strijd aangaan voor de titel 'Beste StreekChef 2013'.

Met z'n allen koken in de buitenlucht op fantastische mobiele keukens gemaakt door Pop-up Pallets, met de heerlijkste biologische streekproducten van het seizoen. En dan ook nog kans maken op mooie prijzen. Klinkt leuk? Doen dan mee en geef je op.



StreekChef is een kookwedstrijd onder leiding van topkok Robert Boon van Soil. Robert laat de kandidaten gerechten proeven en toetst ze daarbij op hun warenkennis en smaak. Met producten uit de streek worden de lekkerste gerechten bereid. Chef-koks uit Amersfoort en omgevingen van Het Bergpaviljoen, Restaurant Diner, In den Gloeiende Gerrit en restaurant De Mandemaaker beoordelen en begeleiden de kookkunsten van de amateurchefs en vormen gezamenlijk de jury.



De winnaar van StreekChef maakt kans op één van de culinaire prijzen zoals gastkoken in de keukenbrigade van chef-kok Gaby de Gruil. Een masterclass kaas maken bij de Kopermolen van chef-kok Dolf Schoonaard. En nog veel meer.

Kijk op www.streekchef.nl voor het volledige programma, meer informatie en aanmelding.
Publicatiedatum: