Bereid jij thuis de lekkerste gerechten met pure en eerlijke smaken? Altijd in de weer met potten en pannen? En vind je het leuk om jouw kookkunsten te delen met anderen? Op 28 september, tijdens de Smaak van de Streekmarkt aan de Eemkade in Amersfoort, wordt een spectaculaire en unieke kookwedstrijd gehouden. StreekChef zoekt kandidaten die de strijd aangaan voor de titel 'Beste StreekChef 2013'.
Met z'n allen koken in de buitenlucht op fantastische mobiele keukens gemaakt door Pop-up Pallets, met de heerlijkste biologische streekproducten van het seizoen. En dan ook nog kans maken op mooie prijzen. Klinkt leuk? Doen dan mee en geef je op.
StreekChef is een kookwedstrijd onder leiding van topkok Robert Boon van Soil. Robert laat de kandidaten gerechten proeven en toetst ze daarbij op hun warenkennis en smaak. Met producten uit de streek worden de lekkerste gerechten bereid. Chef-koks uit Amersfoort en omgevingen van Het Bergpaviljoen, Restaurant Diner, In den Gloeiende Gerrit en restaurant De Mandemaaker beoordelen en begeleiden de kookkunsten van de amateurchefs en vormen gezamenlijk de jury.
De winnaar van StreekChef maakt kans op één van de culinaire prijzen zoals gastkoken in de keukenbrigade van chef-kok Gaby de Gruil. Een masterclass kaas maken bij de Kopermolen van chef-kok Dolf Schoonaard. En nog veel meer.
Kijk op www.streekchef.nl voor het volledige programma, meer informatie en aanmelding.

Abonneren
Vacatures
Top 5 - gisteren
- Patty Brard weggestuurd van bio-boerderij op Ibiza
- Fotoreportage: Jubileumjaar De Groene Passage feestelijk afgetrapt met Zomermarkt
- De Speld steekt de draak met biologisch
- Honderden bezoekers voor BioVelddag
- Skal constateerde in 2021 geen enkele non-conformiteit bij 67% van de gecertificeerde bedrijven
Top 5 - afgelopen week
Top 5 - afgelopen maand
- In memoriam: Frans baron van Verschuer
- "We zeiden tegen elkaar: als we dit doen, dan gaan we voor 100% biologisch"
- John Arink gaat discussie aan met Henk Bleker bij Humberto op RTL4
- Ronald van Marlen spreekt Rabobank-aandeelhouders aan op verantwoordelijkheid voor 'landbouwpuinhoop'
- Is de consument bereid meer te betalen voor zuivel van melkveehouders die de kalfjes bij de koe houden?
Ga de culinaire strijd aan op 28 september
StreekChef zoekt de beste (bio-)hobbykok
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2022-06-24 UMC Utrecht gaat voor gezonder voedingsaanbod
- 2022-06-21 Australische pubs overwegen om sla als bijgerecht optioneel te maken om verspilling tegen te gaan
- 2022-06-17 Eerste biologische bedrijfsrestaurant in Hamburg geopend
- 2022-06-17 Zwitserse samenwerking brengt biologische voeding in crèche, school en kantine
- 2022-06-10 Exki breidt cateringservice uit naar Antwerpen
- 2022-06-07 "Wij kennen alle boeren waar we inkopen"
- 2022-06-02 Ruim vijf miljoen maaltijden gered van verspilling in 2021
- 2022-06-02 CO2-Impact Tool moet assortiment in bedrijfsrestaurants verduurzamen
- 2022-06-01 Een Tweede Michelinster voor De Nieuwe Winkel
- 2022-05-24 Telers en chefs ontmoeten elkaar op de Rungis Food Fair
- 2022-05-23 Royal Spelt opent eigen bitterballen- en krokettenfabriek
- 2022-05-20 De Nieuwe Winkel verkozen tot Beste Biologische en Groenterestaurant
- 2022-05-18 Aantal foodtruckondernemingen sinds 2017 verdubbeld
- 2022-05-17 Marktplaats voor horeca met overschotten en imperfecte producten
- 2022-05-17 Woonzorgcentrum en biopluktuin starten samenwerking
- 2022-05-16 Anne&Max zet hotelketen voor insecten op
- 2022-05-13 Bij SLA eten kinderen tot en met 10 jaar gratis
- 2022-05-11 "We kunnen nu eindelijk ons pand in zijn volledigheid benutten"
- 2022-05-10 Anne&Max opent 25e vestiging
- 2022-05-10 5 nominaties voor Beste Biologische Restaurant