Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nieuw concept rondom verantwoord en duurzaam eten en drinken

Dit Smaakt Naar Meer Paviljoen op Gastvrij Rotterdam: 23-25 september

Het door Green Leisure ontwikkelde concept rondom verantwoord en duurzaam eten en drinken: 'Dit Smaakt Naar Meer' – Inspiratie voor duurzaam gastheerschap, pakt groots uit op horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam.

Het Rotterdamse bureau Green Leisure (Group) verzorgt op 23, 24 en 25 september een programma rondom duurzame hospitality en gastheerschap op één van de Inspiratiepleinen op de beurs.

Green Leisure verzorgt, naast een programma van lezingen en workshops en het 'Dit Smaakt Naar Meer' Paviljoen, ook de begeleiding van de eerste stappen richting het verduurzamen van de beurs zelf. Ahoy heeft hier inmiddels ervaring mee, de locatie is Green Key gecertificeerd.


Bianca Stam-Verhoeven (Ahoy Rotterdam), Robert Melaard (Match+), Marco Ouwerkerk en Sander Verschuren (Green Leisure Group).

Lokaal, eerlijk, biologisch en lekker

Het concept 'Dit Smaakt Naar Meer' staat voor het verbinden van leveranciers van verantwoorde producten aan vooruitstrevende ondernemers met een visie op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Door de kracht van biologische-, Fairtrade- en lokale producten een podium te bieden, hoopt Green Leisure ondernemers ervan te overtuigen dat consumenten meer willen dan snel, goedkoop en makkelijk. Gezondheid, natuurlijk, herkenbaar en eerlijk spelen een steeds grotere rol in het keuze proces van consumenten. Ondernemers die hier nu reeds voor kiezen nemen een voorsprong op hun collega's.


Green Leisure (Group)

De wereld is in beweging, Green Leisure ondersteunt en adviseert ondernemers hierin mee te bewegen, vanuit de gedachte dat winst maken gebaseerd is op een gezond evenwicht tussen onze planeet en haar bewoners. Green Leisure is thuis in horeca, recreatie en toerisme. Green Leisure adviseert, organiseert, onderzoekt en begeleidt. Verbinden, prikkelen en informeren zijn de belangrijkste taken. Het kantoor van Green Leisure is gevestigd aan de Beestenmarkt in Goes. Sinds januari 2012 is de organisatie ook in Rotterdam vertegenwoordigd en deze stap lijkt nu al haar vruchten af te werpen.

Gastvrij Rotterdam

Gastvrijheid, beleving en kwaliteit. Daar draait het om bij de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam. Op 23, 24 en 25 september 2013 verwelkomt Ahoy Rotterdam horecaprofessionals met liefde voor het vak en passie voor hun gasten. Het beursconcept is ontwikkeld met de Founding Partners; marktleiders en toonaangevende toeleverende bedrijven in de horecabranche. Gastvrij Rotterdam zal jaarlijks in september worden georganiseerd en heeft de ambitie om uit te groeien tot de grootste regionale horecavakbeurs van Nederland. De eerste editie vindt plaats in 3 beurshallen van Ahoy Rotterdam, waarbij 11.000 m² beursvloer wordt ingericht.

Klik hier voor meer informatie.
Publicatiedatum: