Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Na de zomer tweede EXki-vestiging in Den Haag

Convenienceformule EXKi gaat uitbreiden in Nederland. Een tweede winkel opent na de zomer aan de Turfmarkt in Den Haag. Dat zei Servaas Vehmeijer, samen met Joep van Haaften master- franchisers van EXKi Nederland, donderdag 27 juni tijdens de Out.of.Home Awards 2013 in Breukelen. Vehmeijer en Van Haaften runnen sinds 2011 al een vestiging op Het Plein in Den Haag. "Deze pilotvestiging presteert naar behoren en is inmiddels steeds beter afgestemd op de specifieke behoefte van de Nederlandse consument."

Logische keuze

EXKi is een zelfbedieningsformule waar snelheid, gemak, duurzaamheid en verantwoorde assortiment hoog in het vaandel staan. De keten bedient vanaf 's ochtends vroeg tot 's avonds laat zowel to go-consumenten als gasten die in het restaurant willen zitten. EXKi mikt vooral op hoger opgeleide, bewuste consumenten. "Vandaar de logische keus voor een winkel op de Turfmarkt waar dagelijks veel medewerkers van diverse overheden vertoeven", aldus Vehmeijer.


De voorgevel van de eerste EXKi in Den Haag.

New York

De Belgische formule ging in 2001 van start in Brussel en expandeerde de afgelopen jaren al naar Frankrijk, Luxemburg, Italië en sinds twee jaar dus ook Nederland. Eind vorig jaar vertelde medeoprichter Nicolas Steisel tegenover Out.of.Home Shops dat het dit jaar en volgend jaar ook winkels wil openen in New York.

Bron: Out.of.Home Shops
Publicatiedatum: