Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"We willen een fijne plek creëren om een drankje te komen drinken"

Foto-impressie Roof Garden in Arnhem

Tholen - Op het dak van parkeergarage Velperpoort in Arnhem is sinds 16 juni de Roof Garden Arnhem te vinden. Iedereen is welkom om aan de Ingenieur J.P. van Muijlwijkstraat 175 een hapje en drankje te komen nuttigen. In de bar wordt bio-bier van Gulpener getapt en er worden diverse bio-ingrediënten verwerkt in de gerechten. "We willen op het dak vooral een fijne plek creëren om een drankje te komen drinken", vertelt Jeroen, één van de ongeveer 100 vrijwilligers die de Roof Garden in Arnhem draaiende houden.

Klik hier om de fotoreportage te bekijken.

In de tijdelijke stadstuin worden onder meer aardbeien geteeld. Ook kan men zelf verse munt plukken voor de thee. Er zijn tevens zonnepanelen op het dak te vinden. Hiermee wordt op zonnige dagen onder meer het bier gekoeld. De Roof Garden in Arnhem is dagelijks geopend van 11:00 uur tot ongeveer 23:00 uur 's avonds. "We vragen alle bezoekers om rekening te houden met de buren. Dit gaat goed. Verschillende buren komen af en toe zelf ook een biertje drinken."De bezoekers kunnen zich niet alleen vermaken met tafeltennis, maar er worden ook allerlei activiteiten georganiseerd. De afgelopen twee weken zijn er bijvoorbeeld een silent disco van PopupKlup, een literaire avond, een In Ease Training en zelfs een borrel van een advocaten- en notarissenkantoor op het dak gehouden.

Klik hier om de fotoreportage te bekijken.


Vandaag (vrijdag 28 juni) verhuist de Rood Garden Arnhem van Velperpoort naar parkeergarage Rozet. Dit gebeurt geheel in stijl - per fiets. Er zijn twee ritten: een verhuisrit en een complete puzzeltocht met checkpoints, opdrachten en leuke Roof Garden pakketjes.

De Roof Garden Arhnem op parkeergarage Rozet (aan de Langstraat) wordt zaterdagmiddag geopend met een silent disco. Deze start om 18:00 uur en duurt tot 23:00 uur.

Klik hier om naar de facebook-pagina van de Rood Garden Arnhem te gaan.

Of neem voor meer informatie een kijkje op de website www.roofgardenarnhem.nl.