Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Marcel Gerritsen: "We gaan voor biologische of regionale producten"

Falco Eleonorae Award uitgereikt aan OSP Zakelijke Horeca

Tholen - OSP Zakelijke Horeca is verkozen tot duurzaamste horecabedrijf van 2013. Woensdagmiddag 26 juni ontving OSP Zakelijke Horeca uit handen van Gregor Christiaans, eigenaar van Olijfbedrijf, de 'Falco Eleonorae Award'. De officiële uitreiking vond plaats op Landgoed Rhederoord in De Steeg. Na de uitreiking genoten de gasten van een uitgebreide barbecue. Deze werd verzorgd door Gerhard van den Broek, 'patron cuisinier' van Rhederoord. De hoofdingrediënten van de barbecue waren biologisch. Ook gebruikte hij diverse verse producten uit de eigen tuinen op het landgoed.

Klik hier om de fotoreportage te bekijken.


Marcel Gerritsen (commercieel directeur van OSP) nam de award in ontvangst. Hij gaf aan vereerd te zijn met deze prijs. Het toont volgens hem aan dat kwaliteit en duurzaamheid steeds belangrijker worden in de catering. "Een goede samenwerking met onze leveranciers staat voorop. Wij houden dit allemaal in eigen hand en willen niet enkel met producten werken die de groothandels aanbieden. We gaan voor producten die biologisch of regionaal zijn of een onderscheidend vermogen hebben."


Falco Eleonorae Award

De 'Falco Eleonorae Award' is een initiatief van Gregor Christiaans. Hij is ONAOO Certified Professional Olive Oil Taster en dus eigenaar van Olijfbedrijf. Gregor wil met deze award meer aandacht vragen voor duurzaamheid in de Nederlandse horeca. "OSP Zakelijke Horeca gaat voor zoveel mogelijk biologische producten, maar ze blijven wel nadenken. OSP heeft een uitstekende balans gevonden in de duurzaamheidsprincipes people, planet, profit. Ze doen dit fantastisch", aldus Gregor voordat hij de award aan Marcel overhandigde.

Klik hier om de fotoreportage te bekijken.

Volgens Gregor is biologisch niet altijd automatisch duurzaam. "Ik sta achter het motto 'stop organic, buy local'. Daarom waardeer ik het ook zo dat OSP Zakelijke Horeca niet alleen biologische producten belangrijk vindt, maar ook volop producten uit de regio betrekt."

Voor meer informatie:

Gregor Christiaans
[email protected]
www.olijfbedrijf.nl

Marcel Gerritsen
[email protected]
www.ospcatering.nl

www.rhederoord.nl