Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Zaterdag 13 juli

Restaurant De Eetstee @ Sofie op de Wallen

Zaterdag 13 juli staat vegetarisch en biologisch Restaurant De Eetstee met tal van andere restaurants, cateraars en natuurwinkels in Plantsoen-West in Amersfoort om zo'n 500 bezoekers kennis te laten maken met vegetarische maaltijden. Tijdens 'Sofie op de Wallen' worden er 100% vegetarische, biologische en eerlijke producten geserveerd.
 
'Sofie op de Wallen' is een unieke mix van muziek, onverwachte ontmoetingen en genieten van een met liefde bereidde maaltijd. Tijdens het sfeervolle evenement in de buitenlucht trekken artiesten langs de lange tafels, waar gasten genieten van een grote variƫteit aan biologische en vegetarische producten die lokale restaurants en cateraars bieden.Kaarten voor dit unieke diner zijn voor 12,50 euro te koop bij de Natuurwinkel, EkoPlaza en De Expeditie. Let op: Breng zelf een bord, kom, glas, wijn en bestek mee.

Over De Eetstee

Restaurant De Eetstee is een modern vegetarisch en biologisch restaurant in het historische centrum van Amersfoort. Er wordt voornamelijk gewerkt met lokale en seizoensgebonden producten en de koks maken alles zelf; van verse dagsappen tot het koekje bij de koffie. Alleen voor brood, bier, wijn en frisdranken werkt het restaurant samen met bewust door hen gekozen bedrijven.

Open: diner van dinsdag tot en met vrijdag 17:30-23:00 uur en zaterdag van 17:00-24:00 uur. Zondag en maandag gesloten.
Publicatiedatum: