Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Restaurant De Eetstee op plek 2 in de race om beste vegetarische gerecht

Vegetarisch en biologisch restaurant De Eetstee staat voorlopig op plek 2 in de race om het restaurant met het beste vegetarische gerecht. In de aanloop naar De Vegetarische Restaurantweek zal culinair journalist Mac van Dinther (Volkskrant) restaurants in Nederland bezoeken om het beste vegetarische gerecht kiezen. Tot die tijd is er de mogelijkheid om restaurants te tippen die jouw favoriete vegetarische gerecht op de kaart hebben staan. De meest getipte restaurants worden door Mac van Dinther bezocht.

Jouw favoriete restaurant tippen? Ga naar www.vegetariers.nl/besterestaurant.


Vega-torentje

Over De Eetstee

Restaurant De Eetstee is een modern vegetarisch en biologisch restaurant in het historische centrum van Amersfoort. Het restaurant biedt u, als enige vegetarische restaurant in de regio Amersfoort, een sfeervolle plek waar lekker en gezond eten uitstekend wordt gecombineerd en waar aandacht is voor mens, dier en milieu.

Er wordt gewerkt met voornamelijk lokale en seizoensgebonden producten en de koks maken alles zelf; van verse dagsappen tot het koekje bij de koffie. Alleen voor brood, bier, wijn en frisdranken werkt het restaurant samen met bewust door hen gekozen bedrijven. Bij De Eetstee maakt u kennis met eerlijke en pure smaken en proeft u dat er graag voor u wordt gekookt.

Open: diner van dinsdag tot en met vrijdag 17:30-23:00 uur en zaterdag van 17:00-24:00 uur. Zondag en maandag gesloten.
Publicatiedatum: