"Hebben dit winkelconcept zelf ontwikkeld"

Edwin Admiraal van PUUR Diemen krijgt het Groene Lintje

Tholen - Edwin Admiraal van natuurvoedingswinkel PUUR Diemen is dinsdagochtend 25 juni onderscheiden met het Groene Lintje van GroenLinks Diemen. De natuurvoedingswinkelier geeft aan volslagen verrast te zijn door de heugelijke gebeurtenis. "Het is een hele eer. De partij is ons zeer erkentelijk omdat er nu een winkel is in deze omgeving waar de inwoners pure producten kunnen kopen", reageert Edwin vanuit de winkel aan de Arent Krijtsstraat 30-32 in Diemen.


Edwin krijgt het Groene Lintje opgespeld.

Edwin runt natuurvoedingswinkel PUUR Diemen en Marco Koopman is verantwoordelijk voor de bijbehorende Stomerij PUUR (Buitenveldertselaan 36, Amsterdam). In deze milieuvriendelijke stomerij worden uitsluitend biologische afbreekbare producten gebruikt. PUUR Diemen is ook servicepunt van de stomerij.


Zelfontwikkeld concept

Natuurvoedingwinkel PUUR Diemen is in april officieel geopend. Het afgelopen jaar is het hele concept omgegooid. "We zijn 10 jaar geleden als videotheek begonnen, vervolgens werd dit omgeturnd tot een dagwinkel en vorig jaar werd dit een biologische dagwinkel. We merkten dat er in deze omgeving behoefte was aan een volwaardige natuurvoedingswinkel. Daarom hebben wij ons PUUR Diemen-concept ontwikkeld."Edwin en Marco hebben het concept PUUR met de huisstijl voor zowel de stomerij als de winkel in Diemen zelf ontwikkeld. "We hebben veel zelf gemaakt. Het tekstbord in de winkel bijvoorbeeld. Hierop staat het concept van de winkel uitgelegd." (Zie foto hierboven). Bij de ontwikkeling van het concept hebben Edwin en Marco hulp gekregen van Udea. "Zij hebben ons geholpen met de restyling van onze winkel. We nemen ook een groot deel van ons assortiment bij Udea af. Ik koop uiteraard ook bij andere groothandels in, want ik blijf een onafhankelijke eigenwijze ondernemer."Voor meer informatie:

PUUR Diemen
Arent Krijtstraat 30-32
1111 AM Diemen
020 6955399
Info@dagwinkeldiemen.nl
www.stomerijpuur.nl (website natuurvoedingswinkel in aanbouw)

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.