Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Puur Tafelen kookt de recepten van Rineke Dijkinga

Puur Tafelen, de website waarop je alles vindt omtrent thuis h'eerlijk eten, gaat vanaf nu ook recepten van Rineke Dijkinga delen met haar bezoekers.

Puur en bewúst eten

Puur Tafelen inspireert consumenten tot bewust eten: puur, volgens de seizoenen en met (bij voorkeur regionale) eerlijke producten die geproduceerd zijn met respect voor mens, dier en milieu. Rineke Dijkinga is auteur van Weten van (h)eerlijk eten, een kook- en leesboek boordevol recepten en handige gezondheidstips. Rineke's uitgangspunt 'weet wat je eet' sluit naadloos aan op het bewuste eten waarover Puur Tafelen haar bezoekers informeert. De ingrediënten in Rineke's recepten doen iets met je, of je nu gezond bent of (al jarenlang) ergens last van hebt.

Online culinair magazine

Ingrid de Jong is in 2011 gestart met Puur Tafelen: "Lekker eten met natuurlijke producten is een feestje. Consumenten willen wel vaker goed, gezond en smakelijk eten maar weten niet altijd de weg naar de juiste producten. Puur Tafelen biedt hiervoor de oplossing: een online culinair magazine met adressen van (bio-)winkels, recepten voor elke dag, wijn-, kookboeken- en moestuintips, productinformatie en dagelijks (food)nieuws. Daarnaast merk ik dat veel van mijn bezoekers niet altijd het belang beseffen van het gebruik van bepaalde ingrediënten voor eigen lichaam en geest. De gerechten en gezondheidstips van Rineke sluiten daar perfect op aan en ik ben dan ook blij dat we recepten uit Rineke's kookboek Weten van (h)eerlijk eten kunnen toevoegen."


Ingrediënten die wat met je doen

Rineke Dijkinga is werkzaam als natuur- en orthomoleculair geneeskundige. Zij geeft voedingscursussen waarin ze uitlegt wat de werking van voeding is op ons energie-niveau, onze stemming en gewicht. Haar succesvolle kookboek Weten van (h)eerlijk eten krijgt in oktober een vervolg met deel 2. Op zeer toegankelijke wijze geeft Rineke een kijkje achter de schermen van zowel ons lichaam als van voeding. Met haar recepten plus aanwijzingen van wat de ingrediënten voor je doen, staan er iedere dag volwaardige, lekkere maaltijden op tafel die ons lichaam van de juiste bouw- en brandstoffen voorziet. Zo kunnen we én lekker eten én goed zorgen voor ons lichaam en onze geest. En dat is nou precies waar Puur Tafelen voor staat.

Voor meer informatie: www.puurtafelen.nl. Facebook: www.facebook.com/PuurTafelen, twitter: @puurtafelen en www.weten-van-heerlijk-eten.nl. Facebook: www.facebook.com/rinekedijkinga.
Publicatiedatum: