Raspberry-Maxx organiseert weer Frambozendagen

Vier zondagen (23 juni, 21 juli, 18 augustus en 22 september) op een rij genieten van heerlijke frambozenlekkers, leuke activiteiten voor volwassene en kinderen in de Raspberry Maxx sfeer. Henny en Carlo zijn de eigenaren van de biologische frambozenkwekerij te Meijel. Jaarlijks organiseren zij de zomerse frambozendagen om het publiek te laten genieten van de gerechten die worden gemaakt van de zelfgeteelde frambozen en ander fruit.

Iedere Frambozendag staat in het teken van een thema maar het is vooral de zomer die gevierd zal worden. Henny van Bergeijk licht het programma van de diverse Frambozendagen toe:

  • Zondag 23 juni. Zomer in je bol. "Op deze zondag hoopten we onze eerste frambozen te plukken. Helaas gaat dat door het koude voorjaar niet lukken. Deze zondag zijn we wel open en kun je wel zien hoe alles groeit en bloeit. We hebben lekkere frambozenvlaai en je kunt heerlijk lunchen op het frambozenterras. Of sluit aan bij de rondleiding over de frambozenkwekerij. Verder staat deze zondag in het teken van het begin van de zomer. Gewoon lekker genieten van allerlei lekkers op onze frambozenkwekerij. Dit weekend zijn ook de landelijke biologische open dagen."
  • Zondag 21 juli. Lekker naar buiten. "Dit zegt al genoeg, vandaag kun je terecht om heerlijk te picknicken ergens op onze frambozenkwekerij. Romantisch met z'n tweeën of een superbelevenis met het hele gezin. De picknickmand wordt rijkelijk gevuld met allerlei heerlijkheden en is uit te breiden met een fles frisse rosé. Het beste is de manden vooraf te bestellen uiterlijk 16 juli zodat we er alle aandacht aan kunnen besteden. Kijk op onze website voor meer info en prijzen van onze picknickmanden."
  • Zondag 18 augustus. Geuren, kleuren en smaken. "Op deze zondag organiseren we ons inmiddels beroemde Frambozenontbijt, gewoon omdat dat heel leuk en lekker is. Verder staat alles in het teken van geuren, kleuren en smaken. Opgeven voor het frambozenontbijt kan uiterlijk tot 15 augustus. In onze mobiele oven bakken we verse pizza's met verse ingrediënten uit onze eigen groente en fruittuin die we dit jaar aangelegd hebben."
  • Zondag 22 september. Herfst in huis. "Ook in de herfst is het genieten van frambozen, maar ook van alles wat bij de herfst hoort. We zullen zorgen voor heerlijke herfstsoepen, pompoenen en paddenstoelen, maar ook sfeer voor in huis! We bakken verse pizza's en zorgen voor herfstsfeer op onze frambozenkwekerij. Ook kunt u nu goed zien hoe je de frambozen kunt snoeien."


Vrienden van Raspberry-Maxx die een prepaid frambozenpakket aangeschaft hebben afgelopen winter zullen deze dag extra in het zonnetje worden gezet en het team van Raspberry-Maxx wil hen graag ontmoeten.

"Carlo neemt je mee voor een rondleiding over de farm waar hij dagelijks werkzaam is tussen de frambozenstruiken die op biologische wijze geteeld worden. Raspberry-Maxx biedt werk aan jonge mensen die extra begeleiding en hulp nodig hebben een vaste werkplek, leerplek of dagbesteding", vertelt Henny.

Het Frambozenterras is geopend en hier kunnen bezoekers van de frambozenproducten genieten. Er zijn verschillende kraampjes, aangepast aan het thema van die zondag.

Datum: zondag 23 juni, 21 juli, 18 augustus en 22 september 2013.
Tijden: 10:00 uur tot 18:00 uur.
Locatie: Raspberry-Maxx, Steenoven 28, 5768 PK Meijel
Kosten: Toegang is gratis.
Prijzen en reserveringen voor Frambozenontbijt, Frambozenpicknick, zie de website www.raspberry-maxx.nl.
Aanmelden en reserveren: info@raspberry-maxx.nl.
Meer informatie: Henny van Bergeijk 077 4669209 of 06 43037088.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.