Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Veel biologisch eten, zaterdag 1 juni

Woodlands: 'More Than Just a Festival'

Het Woodlands Festival dat plaatsvindt op zaterdag 1 juni is niet zomaar een festival. En zeker niet een eenzijdig festival. Er is zoveel te horen, zoveel te zien en zoveel te doen dat je je geen minuut verveelt. Het is niet voor niets dat bezoekers massaal riepen: "Als je hier eenmaal bent, wil je nooit meer naar huis..." De opbouw van het festival is reeds begonnen en bestaat uit waanzinnige bouwwerken en creaties, allen gemaakt uit hout.

Dit jaar is het Woodlands Festival groter dan ooit. En het aanbod van horen, zien en meemaken ongekend. Dit maakt het festival een van de meest veelzijdige festivals boven het Noordzeekanaal. Het festival wordt door een breed publiek van jong en oud warm gedragen. Wegens zijn inspirerende en zinnenprikkelende sfeer.

Twee Techno stages gehost door de Weerwolven & Techlab en Retro & Outsiders. En een Silent Disco met Exclusive 90's en Submerged. Live muziek op de Mainstage gehost door de Betty Boops. Singer songwriters, Theater, Dans en Burlesque. Doe een dansje voor groen op de toiletten, of neem deel aan de maffe Bingo en Twistercontest. Een WoodLounge, een expositie en heel veel lekker biologisch eten en drinken zoals een biologische Mojito of een speciaalbiertje. Voor de kleine bezoekers is er een volledige area ingericht met vermaak en er zal een inspirerende markt zijn. Dat is Woodlands Festival met ruim 150 artiesten over 9 area's.

Woodlands Festival vindt plaats op de IJsbaan van Bergen. Bereikbaar met de fiets, auto of met de Woodlands pendelbus vanaf Alkmaar CS die je ook weer veilig terugbrengt. Tickets kosten 17,50 euro via de website en 19,50 euro aan de deur. Kinderen tot 12 jaar betalen 3 euro entree. Kijk voor meer informatie op de website www.woodlandsfestival.nl of op Facebook.
Publicatiedatum: