Open dag Hogeschool voor Natuurgeneeswijzen Arnhem: 1 juni

De Hogeschool voor Natuurgeneeswijzen Arnhem houdt op zaterdag 1 juni een open dag. Iedereen is van harte welkom. De opleiding is al 32 jaar een erkende HBO deeltijdopleiding tot Klassiek Homeopaat of Natuurgeneeskundig therapeut.

Je ontwikkelt tijdens de vakopleiding een holistische visie op ziekte en gezondheid, waardoor je op een fundamentele wijze leert werken aan de genezing van anderen. Je ontplooiing tot therapeut is een wezenlijk onderdeel van de opleiding.

Oriëntatiecursus

Op 8, 15 en 29 juni 2013 kan je meedoen aan een oriëntatiecursus. De oriëntatiecursus geeft je de mogelijkheid meer zicht te krijgen op de beroepen natuurgeneeskundig therapeut en klassiek homeopaat. Je ontmoet de docenten en studenten en raakt bekend met de onderwijsmethode aan onze hogeschool en het ontwikkelingstraject tot professioneel therapeut.

Je volgt colleges in de hoofdvakken: klassieke homeopathie, natuurgeneeskunde, irisdiagnose, fenomenologie, anatomie, fysiologie, pathologie, voeding, bachremedies, fytotherapie en therapeutische vorming.

Locatie

HvNA/Rijn-IJssel-gebouw
Kronenburgsingel 16, Arnhem
026 3231182

Kijk voor meer informatie op www.hvna-opleidingen.nl. Klik hier voor de flyer.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.