Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Uit en thuis in Nieuw Groenland

Na heropening in nieuwe stijl van Restaurant Groenland ben je uit en thuis in een Nieuw Groenland. In het restaurant, de lounge of aan de (wijn)bar kun je genieten van huisgemaakte gerechten met eerlijke smaken, vergezeld van mooie wijnen. Bij mooi weer zit je heerlijk in de grote zonnige binnentuin. Dit alles in een sfeer die warmte en gezelligheid uitstraalt. De achterliggende bedrijfsfilosofie blijft duurzaam, daar verandert niets aan. Groenland werkt intensief samen met lokale en biologische leveranciers; alles lekker van dichtbij. Groenland organiseert maandelijks terugkerende evenementen ondersteund door muziek en cultuur waarbij wij onze gasten inspirerende momenten en ontmoetingen in een ongedwongen sfeer kunnen bieden.



Chef Tamara de Borst is verantwoordelijk voor de culinaire invulling van Nieuw Groenland en laat zich onder andere inspireren door het seizoen. De menukaart wisselt regelmatig en daarnaast zijn er altijd menu's buiten de kaart om te verkrijgen, veel met streekproducten, alles vers en huisgemaakt. "Iedereen kan nu bij ons terecht voor een kop koffie met taart, eenvoudige of uitgebreide lunch, gezellig borrelen aan de bar met een hapje en 's avonds dineren", aldus Niels Oosthoek, eigenaar van restaurant Groenland.



Nieuw Groenland is ongedwongen culinair genieten in een vertrouwde omgeving met inspirerende momenten en ontmoetingen.



Daarnaast biedt 'Groenland Upstairs' ruimte aan 22 personen voor private dining of vergaderingen. Restaurant Groenland is gevestigd aan de Hoofdstraat 155 in Driebergen en is dagelijks geopend vanaf 11:00 uur. Telefoon 0343 518637 – www.restaurantgroenland.nl.
Publicatiedatum: