Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Lunchroom viert vijfjarig jubileum in mei

Jarige KEEK trakteert bezoekers op cultureel programma

Op woensdag 1 mei aanstaande is KEEK (Kunst En Eerlijke Koffie) officieel vijf jaar open en viert het uitgebreid feest. De lunchroom aan de Twijnstraat serveert al jaren verse homemade & biologische producten aan haar gasten. Maria Zwart, oprichtster van KEEK, wilde het vijfjarig bestaan niet zomaar voorbij laten gaan en organiseert in mei een aantal leuke activiteiten om dit te vieren. "Wij zijn blij en dankbaar dat zoveel mensen hun weg hebben weten te vinden naar onze lunchroom en dat ze ons de gelegenheid hebben gegeven om vijf jaar lang met veel plezier KEEK te draaien."

KEEK organiseert al maandelijks Soup 'n Songs, een akoestische concertreeks met telkens drie artiesten. Bezoekers betalen geen entree en kunnen uit twee verse soepen van het seizoen kiezen. Op 16 mei spelen Via Maria, Elenne May en Arnout Staalman en op 30 mei komt er een speciale editie waarin KEEK medewerkers hun kunsten zullen vertonen.Op 26 mei komt er een bijzondere editie van 'Iets bij de Koffie', een zondagochtendgesprek georganiseerd door Blossom in samenwerking met KEEK in de theekamer rondom maatschappelijke kwesties. Iedere keer verzorgt iemand vanuit een andere levensbeschouwing een inleiding waarna er ruimte is voor interactie. Ditmaal is er een gesprek over voedsel met een inleiding vanuit het humanisme door Cor van der Weele, Socrateshoogleraar gespecialiseerd in kweekvlees. Opgave hiervoor is noodzakelijk omdat er beperkt plek is. Ook strijkt de muziekpoëzievoorstelling 'De onverschilligheid van rozen' van Luuk Imhann neer in KEEK op maandagavond 20 mei. Vorig jaar verscheen zijn poëziedebuut en dit jaar heeft hij er een bijzondere voorstelling uit gecreëerd.

Naast deze evenementen kunnen bezoekers in de maand mei elke week ook iets lekkers winnen onder andere via de sociale media van KEEK. Op de website www.kunsteneerlijkekoffie.nl zijn precieze data en tijdstippen voor evenementen te vinden.
Publicatiedatum: