Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kom Puur! proeven en koken bij Dining 56

Bij Dining 56 wordt altijd al eerlijk en vooral ook lekker gekookt. Daarom worden ze vermeld bij Puur! uit eten en doen ze mee aan de Puur Restaurant Week van 3 tot en met 9 juni. Dining 56 wordt tijdens het weekend van de Stadslandbouw Arnhem (27 en 28 april) omgetoverd tot een ware groene stadsoase aan de Rijnkade. Omringd door verse kruiden, proef en/of kook je bij Dining 56 dit weekend puur.
 
Puur! proeverij 'uit de buurt' - zaterdag 27 april 12:00 – 22:00 uur
De hele dag geniet je van een proeverij met h'eerlijke lokale en regionale en vooral lekkere tapas. Alle hapjes zijn per stuk te bestellen en je kiest uit biologisch vlees, duurzame vis en natuurlijk is ook vegetarisch heel Puur! Kom dus proeven op het zonnige loungeterras aan de Rijnkade.
 


Puur! kookworkshop - zondag 28 april 16:00 – 20:00 uur
Je bereidt je eigen maaltijd onder begeleiding van de chef-kok die je wegwijs maakt. Ingrediënten komen zoveel mogelijk uit Arnhem en omgeving: biologisch meel van de witte watermolen uit Sonsbeekpark, zuivel van de IJsselhoeve, biologische groente van de Arnhemse boerenmarkt en eetbare bloemen om je gerechten mee te versieren. Er is plek voor maximaal 20 personen, dus reserveer snel.
 
Voor meer informatie:

Dining 56
Rijnkade 56
6811 HB Arnhem
026 4428282
www.dining56.nl

Meer Puur! adressen in Arnhem, zijn: Groot Warnsborn, Urban Chef, de witte watermolen, Sonsbeekmarkt en de boerenmarkt.
 
Alle activiteiten in Arnhem op 27 en 28 april vind je hier.
 
3 tot en met 9 juni is de Puur Restaurant Week. Restaurants in het hele land zetten een Puur Menu op de kaart: biologisch, Fairtrade en duurzame vis of vegetarisch. Kijk voor meer informatie op www.puurrestaurantweek.nl.
Publicatiedatum: