Iedereen is op zaterdag 11 mei van harte welkom op de feestelijke opening van Joricious Delicious catering & gezondheid in Amsterdam. Je kunt naar hartelust proeven van hapjes, vers bereidde snacks, een miniworkshop sushi-maken volgen en kennismaken met de macrobiotische chef. Ervaar hoe heerlijk macrobiotisch eten is. Puur, holistisch, rijk, gebalanceerd, verrassende smaken, kleuren, kookstijlen en texturen; voeding met inhoud.
"Wij verzorgen bio-vegetarische catering, koks op locatie en organiseren workshops", vertelt Joris Holtermans. De opening vindt plaats in een open keuken in de gezellige Amsterdamse Pijp en duurt van 12:00 tot 16:00 uur.
Locatie:
Frans Halsstraat 84
1072 BW Amsterdam
Bereikbaar met trams en op loopafstand van Marie Heinikenplein.
Voor meer informatie:
Joris Holtermans
Joricious Delicious
Catering Bio - vega - macrobiotisch Freelance kok Amsterdam
06 19634143
www.joriciousdelicious.nl
Facebook

Abonneren
Vacatures
Top 5 - gisteren
Top 5 - afgelopen week
Top 5 - afgelopen maand
- In memoriam: Frans baron van Verschuer
- "We zeiden tegen elkaar: als we dit doen, dan gaan we voor 100% biologisch"
- John Arink gaat discussie aan met Henk Bleker bij Humberto op RTL4
- Patty Brard weggestuurd van bio-boerderij op Ibiza
- Ronald van Marlen spreekt Rabobank-aandeelhouders aan op verantwoordelijkheid voor 'landbouwpuinhoop'
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2022-06-29 Jubileumcongres EFMI over de foodtrends van gisteren, vandaag en morgen
- 2022-06-28 Nieuwe samenwerking GEPU en Rungis
- 2022-06-24 UMC Utrecht gaat voor gezonder voedingsaanbod
- 2022-06-21 Australische pubs overwegen om sla als bijgerecht optioneel te maken om verspilling tegen te gaan
- 2022-06-17 Eerste biologische bedrijfsrestaurant in Hamburg geopend
- 2022-06-17 Zwitserse samenwerking brengt biologische voeding in crèche, school en kantine
- 2022-06-10 Exki breidt cateringservice uit naar Antwerpen
- 2022-06-07 "Wij kennen alle boeren waar we inkopen"
- 2022-06-02 Ruim vijf miljoen maaltijden gered van verspilling in 2021
- 2022-06-02 CO2-Impact Tool moet assortiment in bedrijfsrestaurants verduurzamen
- 2022-06-01 Een Tweede Michelinster voor De Nieuwe Winkel
- 2022-05-24 Telers en chefs ontmoeten elkaar op de Rungis Food Fair
- 2022-05-23 Royal Spelt opent eigen bitterballen- en krokettenfabriek
- 2022-05-20 De Nieuwe Winkel verkozen tot Beste Biologische en Groenterestaurant
- 2022-05-18 Aantal foodtruckondernemingen sinds 2017 verdubbeld
- 2022-05-17 Marktplaats voor horeca met overschotten en imperfecte producten
- 2022-05-17 Woonzorgcentrum en biopluktuin starten samenwerking
- 2022-05-16 Anne&Max zet hotelketen voor insecten op
- 2022-05-13 Bij SLA eten kinderen tot en met 10 jaar gratis
- 2022-05-11 "We kunnen nu eindelijk ons pand in zijn volledigheid benutten"