Bio-keten Pizza Fusion wil 40 restaurants in Verenigde Arabische Emiraten

De in de VS gevestigde biologische voedselketen Pizza Fusion is van plan om in het komende decennium 15 verkooppunten in de Verengide Arabische Emiraten te openen. Dit plan maakt onderdeel uit van haar strategie om in de komende vijf jaar 40 restaurants in die regio te openen.

Het in Boca Raton (Florida) gevestigde bedrijf zal deze zomer in Dubai het eerste restaurant openen en het is mogelijk om daarna voor het eind van dit jaar nog eens tien extra winkels te openen.De deal is via lokale franchisepartner Food Fusion Establishment tot stand gekomen. De winkels van Pizza Fusion zijn ontworpen om gerecyclede materialen en energie-efficiënte apparatuur te gebruiken. En de leveringen gebeuren met hybride voertuigen.

Pizza Fusion heeft momenteel acht vestigingen in Saoedi-Arabië, zes in Florida, twee in New Jersey en één in zowel Noord-Carolina als Colorado en Ohio.

Voor meer informatie: www.pizzafusion.com

Bron: ArabianBusiness.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.