Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eigentijds en fair woonshoppen bij Traza world design

Van schalen van acaciahout tot kussens van gerecyclede wollen dekens en stoere houten krukjes: de woonaccessoires en cadeaus van traza world design leggen een mooi accent in ieder interieur. Alle producten zijn op een eerlijke manier gemaakt met aandacht voor eigentijds en uniek design. Mooie aankoop, goede daad.

Inspiratie van ver

Geïnspireerd door hun reizen naar verre landen kiezen Petra Lange en Marcel Bunnik, eigenaren van traza binnenhuisarchitectuur, graag voor fair trade producten voor hun interieurprojecten. Vanuit de interesse voor bijzondere items die fair gemaakt en verhandeld zijn, ontstond het idee voor een webwinkel waar je met een goed gevoel mooie designproducten kunt kopen. Sinds een half jaar kunnen liefhebbers van mooie en duurzame accessoires naar hartenlust fair shoppen bij traza world design. Naast kleine meubelen bestaat het assortiment onder meer uit lampen, keuken- en badaccessoires, hangmatten, tassen en kandelaars.


Eerlijk winkelen

Binnenhuisarchitect Petra Lange weet dat een interieur op kan fleuren met een paar mooie objecten. En omdat de meeste producten van traza world design met de hand zijn gemaakt van gerecyclede materialen, zijn de producten ook nog eens zeer authentiek. Ook fijn: de producten zijn eerlijk en duurzaam gemaakt. Zo zijn de houten schalen afkomstig uit Pampangai op de Filipijnen, waar langs elke weg acaciabomen staan. De bomen groeien snel en voor elke gerooide boom wordt een nieuwe aangeplant. De schalen worden door de bewoners gemaakt in een kleinschalig familiebedrijf. Met de opbrengst van de schalen kunnen ze voor een deel in hun onderhoud voorzien. Een fijne gedachte.

Hollands design

Naast ambachtelijke woonproducten uit landen als Bolivia, Thailand, Marokko, Nepal en Bangladesh, verkoopt traza world design sinds kort ook mooi design van Nederlandse bodem dat in sociale werkplaatsen wordt gemaakt, zoals de gerecyclede woonaccessoires van Rescued! en Lappalou. Ook heeft het bedrijf onlangs zelf een eigen textiellijn en een meubellijn gelanceerd. Petra tovert gebruikte wollen dekens en stoffen om tot hippe accessoires en Marcel ontwerpt unieke krukjes en tafeltjes.

Over traza world design

Traza world design levert binnen 2 tot 5 werkdagen uit voorraad. Bestellingen vanaf 49 euro worden gratis verzonden. Tip: traza world design biedt een handige cadeauservice aan. Wie een cadeau bestelt en bij een ander laat bezorgen, kan in het vak 'opmerkingen' een boodschap achterlaten voor de ontvanger, welke handgeschreven wordt overgenomen op een leuk kaartje.

Kijk voor meer informatie op www.trazaworlddesign.nl.
Publicatiedatum: