'Old dogs, new tricks'
Cool green events introduceert de Organic hot dog
In december 2012 is Cool green events gestart met de ontwikkeling van 'The old dog, with new tricks'. De ouderwetse hot dog getransformeerd naar een nieuwe en verbeterde versie die beter past in ons huidige tijdbeeld waar mensen kiezen voor gezond, puur, oorspronkelijk en verantwoord eten. Eerlijk vlees met een duidelijke achtergrond, op een mooi en heerlijk meergranenbroodje, rijkelijk belegd met rode biet, pastinaak... afhankelijk van wat het seizoen te bieden heeft. Iedere variant is mogelijk. Uiteraard zijn ook de sauzen op ambachtelijke wijze gemaakt door het gebruik van uitsluitend biologische ingrediënten.
De Cool green Organic hotdog zal vanaf de zomer van 2013 verkrijgbaar zijn op enkele events en festivals. De hotdog zal geserveerd worden vanuit de 'Cool green house' die eind mei gereed moet zijn. De Cool green house is een variant van de foodtruck, maar dan zonder wielen, en noemen ze zelf een foodcontainer.
Iedereen heeft wel eens trek in een heerlijke hotdog, en dat kan binnenkort op een geweldige, smaakvolle en verantwoorde manier!
Voor de totstandkoming van de eerste Cool green Organic hot dog wordt nauw samengewerkt met een bakker, slager en verschillende boeren uit de regio. Bij de introductie van de Organic hot dog zal duidelijk worden welke partijen dit zijn.
De updates zijn te volgen op de Facebookpagina en op de website www.coolgreenevents.com.
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-03-22 Instock verhuist om meer voedsel te kunnen 'redden'
- 2023-03-10 Collectief van inkopers verbindt zich aan natuurinclusieve landbouw
- 2023-02-21 Groene en gezonde maaltijden in de zorg dankzij platform ToekomstProef
- 2023-02-17 Heerlijkheid Mariënwaerdt behaalt opnieuw Green Key Goud
- 2023-02-14 Valentijnsactie voor de Voedselbank
- 2023-02-14 Met pilot komt biologische aanbesteding door het Rijk stapje dichterbij
- 2023-01-30 Investeringsronde moet groei en internationalisering Anne&Max versnellen
- 2023-01-24 Hotelvereniging gaat voor 50% bio-groenten in 2025
- 2023-01-11 Vernieuwd EXKi-restaurant op Brussels Airport
- 2023-01-10 "Klimaatlabels hebben sterke invloed op duurzame voedselkeuze"
- 2023-01-10 Anne&Max wil vestiging in Leeuwarden openen
- 2023-01-05 Instock redde meer dan 400.000 kilo voedsel in 2022
- 2023-01-05 Omzet Sligro Food Group weer boven niveau pre-Covid
- 2023-01-03 Drees Peter van den Bosch vertrekt als Algemeen Directeur Hutten
- 2022-12-23 André Brouwer draagt zijn werk voor EKO-keurmerk Horeca over
- 2022-12-23 Provincie Brabant zet in op 50% biologische bedrijfscatering
- 2022-12-08 Bio- en ecoproducten van Nutribel nieuw bij QSTA
- 2022-11-16 Naturland pleit voor ten minste 50% biologisch in kinderdagverblijven, scholen en kantines
- 2022-11-15 Boeren die duurzaam produceren hebben streepje voor bij cateraar Hutten
- 2022-11-14 Overweldigend veel animo voor investeringsronde SLA