'Old dogs, new tricks'

Cool green events introduceert de Organic hot dog

De hot dog, snelle hap, streetfood... Wat Cool green events betreft hoeft de hot dog niet uit het straatbeeld te verdwijnen, wel vinden ze dat de oude variant toe is aan vernieuwing en verbetering. De 'old' hot dog, en dan in een nieuw jasje.

In december 2012 is Cool green events gestart met de ontwikkeling van 'The old dog, with new tricks'. De ouderwetse hot dog getransformeerd naar een nieuwe en verbeterde versie die beter past in ons huidige tijdbeeld waar mensen kiezen voor gezond, puur, oorspronkelijk en verantwoord eten. Eerlijk vlees met een duidelijke achtergrond, op een mooi en heerlijk meergranenbroodje, rijkelijk belegd met rode biet, pastinaak... afhankelijk van wat het seizoen te bieden heeft. Iedere variant is mogelijk. Uiteraard zijn ook de sauzen op ambachtelijke wijze gemaakt door het gebruik van uitsluitend biologische ingredi├źnten.

De Cool green Organic hotdog zal vanaf de zomer van 2013 verkrijgbaar zijn op enkele events en festivals. De hotdog zal geserveerd worden vanuit de 'Cool green house' die eind mei gereed moet zijn. De Cool green house is een variant van de foodtruck, maar dan zonder wielen, en noemen ze zelf een foodcontainer.

Iedereen heeft wel eens trek in een heerlijke hotdog, en dat kan binnenkort op een geweldige, smaakvolle en verantwoorde manier!

Voor de totstandkoming van de eerste Cool green Organic hot dog wordt nauw samengewerkt met een bakker, slager en verschillende boeren uit de regio. Bij de introductie van de Organic hot dog zal duidelijk worden welke partijen dit zijn.

De updates zijn te volgen op de Facebookpagina en op de website www.coolgreenevents.com.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.